Kreću Cvjetići glazbe: “Uzbuđeni smo zbog festivala i jedva čekamo audiciju i ostale aktivnosti”

Autor: Leon Tomić

Audicija za male talente će se održati 6. ožujka u 10 sati u prostoru Interpretacijskog centra Terra Panonica, a natječaj za autorsku večer je također raspisan i objavljen na stranici grada.

Nakon dvogodišnje stagnacije uzrokovane pandemijom Covid-19, pleternički dječji tamburaški festival pod vodstvom Glazbenog društva Cvjetići glazbe je započeo s radom. Stoga je i održan inicijalni sastanak s ciljem dogovora i želje kako bi festival ponovno zasjao u svom punom sjaju.

– Vjerujem kako ćemo ove godine uspjeti u organizaciji najveselijeg festivala u Hrvatskoj, zajednička je to želja i nas ovdje u Gradu i organizatora festivala. Dogovorili smo sve detalje i zbog audicije, autorskih pjesama krećemo s organizacijom jer su to pripremne radnje koje kreću početkom godine, a bez kojih festivala nebi bilo. Ovim putem pozivam svu djecu da dođu na audiciju i budu nam dragi gosti 11. i 12. lipnja na trgu Bećarca – izjavila je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Audicija za male talente će se održati 6. ožujka u 10 sati u prostoru Interpretacijskog centra Terra Panonica, a natječaj za autorsku večer je također raspisan i možete ga vidjeti ovdje.

– Uzbuđeni smo možda više nego djeca koja će nastupati, ovaj festival je brend grada Pleternice i stoga vrlo studiozno pristupamo organizaciji sa velikim uzbuđenjem jer nam festival jako puno znači. Želimo da Pleternica bude ponosna na svoj festival i da svi izvođači osjete naše gostoprimstvo. Također koristim priliku da pozovem sve roditelje i djecu da nam se jave, ovo radimo zbog njih i promocije naše tamburaške glazbe. Očekujem dobar odaziv i iskreno se veselim svim aktivnostima koje su ispred nas – istaknula je Antonia Jagodić, predsjednica GD Cvjetići glazbe.

izvor: pleternica.hr

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88