Kraljica sevdaha Hanka Paldum privukla nikad veći broj publike u Nininoj čarobnoj Shhhumi u Velikoj pokraj Požege /FOTO/

Autor: D.K.

Slobodno možemo reći da je kraljica sevdaha Hanka Paldum, na svom koncertu u Ninininoj čarobnoj Shhhumi u Velikoj pokraj Požege, privukla do sada najveći broj publike, svojih poklonika i obožavatelja.
Brojni glazbenici održali su koncerte na tom jedinstvenom mjesu u blagdanskim danima. Gotovo da nitko od njih nije privukao toliki broj publike na prekrasno uređenom prostoru koje je osvjetljeno s više od 200 tisuća lampica, gdje su za sve generacije od najmlađih do najstarijih upriličeni različiti sadržaji.

Upravo je na tom mjestu jedinstvena kraljica sevdaha Hanka Paldum sve zadivila svojom jednostavnošću svoje obožavatelje nižući svojim milozvučnim glasom uvijek popularne pjesme i hitove „Ali pamtim još“, „Zelene oči“, „Crne kose“, „Voljela sam voljela“, „Ja te volim“, „Ja te pjesmom zovem“, Zlatne žice“, „Što svaka žena sanja“, „Avlije, avlije“, „Kani suzo izdajice“, „Srce je moje kamen“, „Sa Sa Sarajevo“……

U tako više nego ugodnoj atmosferi vrijeme je brzo prolazilo ali uspomene će na taj nezaboravni koncert još dugo ostati.

Dugo će ostati u pamćenju nezaboravna večer i Hanki Paldum koja nije mogla sakriti veliko zadovoljstvo samim prijemom u Zlatnoj dolini i ljubaznošću njenih domaćina kojima se od srca zahvalila.

Boraveći u gradu Požegi susrela se Hanka Paldum i s gradonačelnikom Požege dr.sc. Željkom Glavićem. Razgovor je protekao u prijateljskoj i ugodnoj atmosferi uz obećanje da će se uskladiti termini i mogućnost nadstupa Hanke Paldum u gradu Požegi u nekom od termina gradskih manifestacija tijekom ljeta.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek