Krađa, krivotvorenje isprava, narušavanje javnog reda i mira, požar….

Autor: DK

Tijekom proteklog vikenda zabilježena su različita događanja radi kojih su postupali policijski službenici

 Krađa

U razdoblju 2./3. svibnja 2019., u blizini mjesta Biškupci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz vinograda u vlasništvu trgovačkog društva iz Kutjeva otuđio veću količinu loznih cijepova. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Krivotvorenje isprave i nedozvoljena uporaba osobnih podataka

U petak, 3. svibnja 2019., policijskim službenicima je prijavila 39-godišnjakinja s područja Požege da je u razdoblju od ožujka do svibnja ove godine, nepoznati počinitelj (ili više njih) neovlašteno koristio njene osobne podatke i krivotvorio njen potpis. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Dovršeno kriminalističko istraživanje             

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika, a kojeg se sumnjiči da je dana 26. travnja, oko 21 sat, u Pakracu, u Bolničkoj ulici, u prostorijama bolnice vikao i galamio na 64-godišnjaka zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Oštećenje tuđe stvari

U razdoblju 3./4. svibnja 2019., u Pleternici, u Ulici Eugena Podubskog, na željezničkoj pruzi, nepoznati počinitelj (ili više njih) je oštetio dvije limene kutije te otkinuo dvije ploče u vlasništvu „Hrvatskih željeznica“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Požar na otvorenom prostoru

U petak, 3. svibnja 2019., oko 6.30 sati, u mjestu Prekopakra, u Frankopanskoj ulici, 66-godišnjak je na deponiju građevinskog otpada zapalio veću količinu starog papira i ostavio vatru bez nadzora uslijed čega se vatra proširila na ostali otpad. Protiv 66-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

 Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

Tijekom proteklog vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s  materijalnom štetom u Požegi u Ulici Šokačka cesta te tri bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u Osječkoj ulici i u Pakracu u ulicama Bolnička i Andrije Hebranga.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »