Korizmeni susreti ministranata u Kolegiju Požeške biskupije

Autor: DK

POŽEGA – Svake korizmene subote i nedjelje u Kolegiju Požeške biskupije biti će organizirani zanimljivi susreti za ministrante, uglavnom polaznici 7. i 8. razreda.

Prilika je za sve zainteresirane ministrante i one koji već sada osjećaju poziv za duhovno zvanje da se kroz dvodnevni boravak dublje upoznaju kako se i na koji način živi u Kolegiju i zajedništvu. Taj će susret i boravak biti prožet međusobnim razgovorima, molitvom i pjesmom.

Kolegij Požeške biskupije u Požegi pruža besplatni boravak nadarenim učenicima koji razmišljaju o svećeničkom zvanju ili prihvaćaju odgojni program koji služi cjelovitoj osobnoj izgradnji te ih zajedno sa školom osposobljava da postanu vrijedni članovi našeg društva.

Kolegij je u svojevrsnoj povezanosti s Katoličkom gimnazijom u Požegi s pravom javnosti koja od školske godine 2012./2013. ima klasični i opći program prema vlastitom izboru učenika.

17. i 18.veljače2018. godine susret je organiziran za sve zainteresirane ministrante iz župa Novljanskog i Pakrakog dekanata. Narednog vikenda, 24. i 25.veljače bit će upriliče susret s ministrantima iz župa Virovitičkog i Slatinskog dekanata, a 3. i 4.ožujka za ministrante iz župa Našičkog i Pleterničkog dekanata. Predzadnja dva vikenda u Korizmi biti će organiziran susret, 17. i 18.ožujka za ministrante iz župa Novogradiškog i Novokapelačkog dekanata, a za one iz Požeškog i Kaptolačkog 24. i 25.ožujka 2018. godine.

Prijave se mogu poslati u Fb inbox Kolegij Požeške biskupije ili izravno vlč.  Marijanu Paveliću na e-mail [email protected] te na mobitel 098 931 5084.

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »