Korištenje parkirališta u krugu požeške bolnice se “ne naplaćuje”, za razliku kod gotovo svih drugih bolničkih ustanova u RH

Autor: D.K.

Sve je vidljiviji problem s prostorom za parkiranje vozila u krugu i neposrednoj blizini Opće županijske bolnice Požega. Takav slučaj nije opravdanje ako sagledamo činjenice da se u sličnim situacijama nalaze gotovo sve zdravstvene ustanove, kako u gradu Zagrebu tako i drugim većim i manjim gradovima diljem Hrvatske. 

Analizirajući postojeću situaciju za istaći je i jedna posebnost, a to je da se parkiranje vozila ne naplaćuje u krugu i neposrednoj blizini Opće županijske bolnice Požega. Takav slučaj nije u gradovima u našoj neposrednoj blizini, Slavonskom Brodu, Osijeku, Našicama, Novoj Gradiški, Vinkovcima… ali i onima u drugim dijelovima kontinentalne i primorske Hrvatske. Ne treba niti naglašavati da je u nekim od tih gradova prava “lutrija” pronaći slobodno parkirno mjesto. O Zagrebu da i ne govorimo.

No, vratio se na evidentan požeški problem. Suočeni s gorućom situacijom, a prema našim informacijama, aktualna Uprava požeške bolnice na čelu s ravnateljem dr.sc. Ivanom Vukojom stavila uhvatila se koštac s parkirališnim problemom i na stol je stavila sve moguće kombinacije i prijedloge s ciljem rješavanja gorućeg problema. U sve to uključena je struka od prometnih do građevinskih i drugih stručnjaka. Ne bi trebalo sumnjati da se neće iznaći prihvatljivo rješenje i da se problem riješi što prije.

Sve to nije moguće napraviti preko noći, ali je za nadati se kako će u konačnici sve biti riješeno na zadovoljstvo svih. Potrebno je uz malo strpljenja dosta i razumijevanja.

Treba naglasiti i to da do trajnog ili skorog privremenog rješenja kao alternativa ostaje stari parking koji će biti otvoren do početka radova na izgradnju nove zgrade Zavoda za hitnu medicinu, koji zadnjih dana ostaje prazan jer su bile i na dan dva bio taj prostor zatvoren zbog pripreme gradnje. Dakle preporuka je da se sve koristi i stari parkirališni prostor sve dok to bude moguće.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88