Konstituirano Općinsko vijeće Kaptola: I dalje HDZ-ova stabilna vlast na čelu s predsjednikom Damirom Poljancem

Autor: DK

KAPTOL – Konstituirano je i Općinsko vijeće Kaptola u novom sazivu kojem na čelu i dalje ostaje stari-novi predsjednik Damir Poljanac (HDZ) koji je dobio jednoglasnu podršku svih novoizabranih vijećnika koji su nazočili konstituirajućoj sjednici. Za dopredsjednike su također jednoglasno izabrani Željko Perić (HDZ) i Tomislav Petrić (SDP).

Općinsko vijeće Kaptola čini 13 članova i to 9 članova iz redova koalicije stranaka HDZ-a i HSU-a, 2 člana iz redova SDP-a te po jedan iz redova HSS-a i kandidacijske liste grupe birača.

Zbog obavljanja nespojive dužnosti, ponovo izabrani načelnik Mile Pavičić (HDZ) i njegov zamjenik Josip Soudek (HSS) svoje su mandate vijećnika stavili u mirovanje, a kao zamjenski članovi određeni su Damir Poljanac (HDZ) umjesto načelnika Mile Pavičića i Dijana Dakić (HSS) umjesto zamjenika načelnika Josipa Soudeka.

U nastavku sjednice izabrana su radna tijela potrebna da bi se omogućio rad Općinskog vijeća u novom mandatu. Uz vijećnike koji su položili prisegu isto su učinili načelnik Mile Pavičić i njegov zamjenik Josip Soudek.

U novom sazivu vijećnici ispred koalicije HDZ-a i HSU-a su Damir Poljanac, Mate Jurić, Dražen Čakalić, Dario Lončarević, Željko Perić, Zvonko Jurić, Željko Haničar, Denis Antolović, Marija Vuković. Ispred SDP-a su vijećnici Tomislav Petrić i Zdenko Kanižaj, HSS-a Dijana Dakić te kandidacijske liste grupe birača Marko Marić.

-Zadovoljstvo mi je da još jedan mandat mogu s vama odraditi na napretku i razvoju naše općine u onim mogućnostima i sposobnostima koje imamo. Trebamo i dalje nastaviti raditi na dobrobit našeg stanovništva i učiniti ono sve najbolje. Svi trebamo raditi da bijela kuga prestane i da se naše stanovništvo prestane iseljavati kako bi svi skupa ovu našu općinu mogli učiniti što ljepšom i boljom. Želja mi je da naša suradnja bude u narednom mandatu plodonosna bez obzira na stranačke boje. Svi oni dobri prijedlozi su uvijek dobro došli. Mi se ovdje nikada nismo dijelili i to ne trebamo činiti niti u budućnosti – rekao je Mile Pavičić načelnik općine Kaptol.

Na konstituirajućoj sjednici nisu bili izabrani članovi Dijana Dakić (HSS) i Marko Marić (lista grupe birača).

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: