TAMBURAŠI U ZLATNOM LUGU NA VISINI ZADATKA: Posegana i Bisernica odlično zabavili stotine posjetitelja /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Dobro zamišljeni koncert na otvorenom – tamburaški „Zlatni Lug soundclash“ kao zabavno sučeljavanje dva najpoznatija požeška tamburaška sastava Bisernice i Posegane, opravdao je očekivanja. Po ugodnom i toplom vremenu više stotina posjetitelja uživalo je u prirodnom ambijentu na otvorenom prostoru uz objekte Zlatnog Luga. Okupilo se više od 500 posjetitelja, a priredba je bila dio programa Požeškog kulturnog ljeta Turističke zajednice grada Požege.

Posegana i Bisernica su uz punu korektnost i međusobno uvažavanje tijekom nastupa izvodili vlastite, ali i najpopularnije tamburaške pjesme drugih izvođača. Bilo je to zanimljivo nadmetanje, a izvodili su i brojne pop i rock melodije dobro poznate publici koja ih je oduševljeno pozdravila uz veselje, ples i vrisak! Cjelovečernji program vodio je DJ Suvy koji je nastupao u stankama svirki petnaestak veselih tamburaša.

Bio je to pomalo žestok okršaj zvukova tambura tako da jedan sastav započne pjesmu, drugi je nastavi, te se tako nadmeću uz uživanje posjetitelja.

Domaćini Zlatni Lug tu su na livadi uz objekte pripremili izuzetno bogatu gastronomsku ponudu ponajviše specijaliteta sa roštilja, uz brojne hladne napitke i vina Vinarije Kaptol po promotivnim cijenama.

Uz dolazak mladih posjetitelja i parova bilo je tu i onih srednjih godina, kao i treće dobi, koji su za ovu prigodu rezervirali stolove za svoja društva.

Foto: Marko Krstanović [FAG id=276542]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek