Konačna odluka MOST-a i Domovinskog pokreta: Josip Ređo kandidat za požeško-slavonskog župana, Mirela Mezak Matijević za pleterničku gradonačelnicu, Hrvoje Galić za njenog zamjenika, za Požegu….???

Autor: D.K.

Nakon svih previranja unutar požeško-slavonskog Domovinskog pokreta o čemu smo i pisali usuglasili su se čelnici tih političkih stranaka, zauzeli stav i donijeli konačnu odluku.

Glasnogovornik podružnice Domovinskog pokreta Požeško-slavonske županije Tomislav Lneniček u pozivu za predstavljanje kandidata dao nam je informaciju o njima.

-Pozivamo Vas na predstavljanje kandidata koalicije Domovinskog pokreta, Mosta i nezavisnih za župana Požeško-slavonske županije Josipa Ređu dipl.oec. i kandidatkinje za dožupanicu Vedranu Vondrak dr.med., također će se predstaviti i kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Pleternice dr.sc. Mirela Mezak Matijević prof.v.š. i kandidat za zamjenicu gradonačelnice Hrvoje Galić prof. – stoji u pozivu u kojem se zakazuje termin predstavljanja za četvrtak 25.3.2021. godine u 17h na terasi hotela Grgin dol u Požegi.

Kako se navodi predstavljanju će prisustvovati glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina i potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja te član predsjedništva Mosta Natko Felbar.

Ostaje nepoznanica tko će u Požegi te drugim gradovima i općinama u utrku za gradonačelničku odnosno načelničku fotelju. Prema svemu sudeći iz njihovih redova nitko ili….!!!???  

Foto: Arhiva, pozega.eu

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88