Komušani domaćini i pobjednici

Autor: Jelenko Topić

BRESTOVAC – Udruga Komušana i prijatelja Komušine iz Brestovca uz potporu općine Brestovac organizirala je na igralištu „Mladosti“ u Pavlovcima treći humanitarni nogometni turnir „Četiri udruge“ koji je po tradiciji okupio zavičajne udruge iz Požeške kotline.

U finalnoj utakmici Komušina je pobijedila Slavonce tj. momčad Vallis Aurea sa 2:1. Tako su Komušani po prvi puta postali pobjednici turnira, slijede Vallis Aurea, Posavina i Rama, a svim ekipama organizator je dodijelio pehare.

Za najboljeg golmana proglašen je Mladen Kaprel(Komušina), najboljeg strijelca Ivo Čabraja (Posavina), te najboljeg igrača Tomo Peharda(Vallis Aurea).

STRADALOM ALENU HLEBECU PRIKUPLJENO OKO TRI TISUĆE KUNA

Prema riječima čelnika Udruge Komušana i prijatelja Komušine Joze Ilića prihod sa turnira od oko tri tisuće kuna namijenjen je za liječenje stradalog nogometaša Alena Hlebeca iz Brestovca.

Tijekom proglašenja pobjednika i druženja sudionika turnira nastupili su folkloraši KUD Komušina iz Brestovca, glazbeni duo “Kum-band“ iz Bosanskog Broda, te solista Mirko Ilić iz Pavlovaca, koji je na radu u Austriji.

no images were found

Više iz kategorije