Komunalci ponovno na tržnici: “Želimo potaknuti građane na kupovinu domaćih proizvoda” /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Ovoga puta subota umjesto četvrtka, ispred tržnice, radi većeg broja posjetitelja, njene promocije kojom tvrtka Komunalac Požega d.o.o. pokušava vratiti nekadašnju živost, što veći broj štandova na jedno mjesto gdje se može kupiti domaći proizvod, voće ili povrće uzgajano i koji svoj prinos daje nekoliko kilometara od mjesta gdje se prodaje.

Kroz ta nastojanja i u ovom adventskom vremenu organiziraju se druženja s građanima pokušavajući tako pojasniti koje su prednosti kupovanja voća, povrća i drugih domaćih proizvoda na tržnici, kod provjerenih i poznatih poljoprivrednika.

Uz predstavnike tvrtke Komunalac Požega d.o.o. i njihovog novog direktora Josipa Viteza s građanima se susreo i zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha koji je inače i sam stalni kupac požeškoj tržnici.

Uz promociju kupovine domaćih proizvoda od poznatih OPG-ovaca i poljoprivrednih proizvođača na požeškoj tržnici zamjenik gradonačelnika Ferdinad Troha iskoristio priliku ukazati na važnost kupovanja na tržnici ali i odvajanja otpada, recikliranje i sve druge aktivnosti koje se provode.

-Nalazimo se na mjestu gdje se uvijek tržilo i trgovalo, u pravo vrijeme. Ljudi su se ovdje susretali i donosili svoja dobra koja su proizveli. Mi Požežani se ponosimo s našom Tržnicom. Drago mi je što je tvrtka Komunalac stavila ove aktivnosti u vrh svog interesa. Mogu slobodno reći da će grad Požega voditi računa i da će još bliže približiti tržnicu svojim građanima – rekao je zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinad Troha naglašavajući kako je želja da veći broj kupaca i prodavača koji je vidljiv u ovom predblagdanskom vremenu, da bude tijekom cijele godine.

-Vjerujem da ćemo unatoč ovim modernim vremenima i velikoj kupnji u trgovačkim centrima uspjeti vratiti duh na našu tržnicu i uživati u lijepim događajima ali i domaćim proizvodima koji se nude građanima – dodao je Troha.

S građanima i prodavačima je razgovarao direktor Komunalca Požega Josip Vitez kojom im prilikom, s kojima se susreo, uručio prigodan poklon.  

-Okupili smo se ovdje na tržnici radi njene promocije i onih koji donose svoje proizvode i prodaju, ali i onih koji su kupci na tržnici. Nastojim malim simboličnim akcijama privući što veći broj kupaca koji odlaze kupovati u trgovačke centre proizvode koji svi i nisu domaći s našeg područja – rekao je Josip Vitez direktor tvrtke Komunalac Požega i naglasio kako mu je drago družiti s sugrađanima i potaknuti ih da i uoči blagdana posjete tržnicu gdje mogu kupiti zdravu hranu provjerene kvalitete.

Foto: D. Krstanović [FAG id=269761]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek