Komunalac i Puljašić pozvali građane da kupuju domaće proizvode: “Nigdje se ne kuha tako dobro, zdravo i ukusno kao u Požegi i Slavoniji” (FOTO)

Autor: D.K.

blankPOŽEGA – Komunalac Požega d.o.o. je uoči božićnih blagdana organizirao novu akciju na požeškoj tržnici u sklopu koje su kupcima, ali i prodavačima podijelili kalendare i edukativni materijal o odvajanju otpada.

– Cilj akcije je potaknuti naše sugrađane na kupovinu domaćih proizvoda proizvedenih u bližem okruženja jer znamo da što je put od mjesta nastanka proizvoda do kupca kraći, proizvod je bolji. Osim toga time će pomoći i našim obiteljskim gospodarstvima – rekao je Anto Bekić, direktor Komunalca te ujedno pozvao i ostale poljoprivrednike da svoje proizvode ponude na prodaju upravo na Gradskoj tržnici.

Kupce se na današnjoj akciji ujedno educiralo o odvajanju otpada što je u konačnici i zakonska obveza svih nas.

– Nigdje se ne kuha tako dobro, zdravo i ukusno kao u Požegi i Slavoniji. Osobno ne kupujem na tržnici, kupuje moja supruga, a ja sam uvijek taj koji nosi vrećice – pomalo u šali rekao je gradonačelnik Požege Darko Puljašić. I on je pozvao svoje sugrađane da blagdanski stol za nadolazeće blagdane bude ukrašen ne samo svijećama i božićnim ukrasima, nego prije svega ukusnim i zdravim domaćim proizvodima.

Akciju na Gradskoj tržnici su provele Marija Tešija i Lidija Galić, djelatnice Razvojno-tehničkog sektora u Komunalcu Požega. Ovo je druga ovakva akcija, prva je provedena u travnju kada su građanima podijeljene platnene torbe za kupovinu i podijeljeni edukativni materijali.

– Odlično je ovo. Svaka reklama nam je dobro došla i drago nam je što djelatnici Komunalca pozivaju ljude da kupuju kod nas jer naši su proizvodi domaći, a i cijenom prihvatljiviji nego bilo gdje drugdje – rekla nam je prodavačica koja na požeškoj tržnici svoje proizvode prodaje više od 20 godina.

 

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića