Koalicija „Spremni“: Novi ljudi za boljitak, a traže neradnu nedjelju i ukidanje dvostrukih funkcija u Saboru i lokalnoj upravi

Autor: Požega.EU

Konzervativna stranka (logo za izbore 2) - CopyPOŽEGA – Koalicija „Spremni“ koji čine Hrvatska konzervativna stranka, Hrvatska stranka prava i Obiteljska stranka izlazi na parlamentarne izbore u petoj izbornoj jedinici koju obuhvaćaju Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemska i Brodsko-posavska županija. Očekuju ulazak barem dva kandidata U Hrvatski sabor iz ove izborne jedinice.

Branko Polić, predsjednik Hrvatske konzervativne stranke za Požeško-slavonsku županiju

-Od 1990. godine mijenjaju se vladajuće garniture, a naša Zlatna dolina postala je dolina suza. Da bi se stvari iole pokrenule na bolje demagodija je pričati o velikim razvojnim programima, a  kako bi se oni ostvarili potrebno je dovesti nove ljude tj. ljude koji su se svojim znanjem i poštenjem dokazali u našoj sredini – ističe Branko Polić, predsjednik Hrvatske konzervativne stranke za Požeško-slavonsku županiju.

On nastavlja da Hrvatska kao članica Europske unije  iz njenog zakonodavstva ne prepisuje ono što je dobro nego samo loše među kojim je i ono o dozvoljenom radu nedjeljom, a ova koalicija će ulazak u vlast i bilo koju Vladu RH uvjetovati donošenjem zabrane rada nedjeljom.

-Jedna od bitnih točaka, te naših ključnih odrednica i prijedloga u novom sazivu parlamenta  je da gradonačelnici, načelnici općina i župani ne mogu biti istovremeno i saborski zastupnici jer bi se na taj način izbjegao sve veći porast broja lokalnih šerifa i moćnika – nastavlja Branko Polić.

Predstavljajući listu koalicije „Spremni“ Branko Polić naglašava da je prvi na njihovoj listi dogradonačelnik herojskog grada Vukovara Marijan Pavliček,  zatim jedan od najuspješnijih općinskih načelnika u našoj zemlji načelnik općine Sibinj Josip Pavić, nadalje dr. znanosti i viši predavač na Veleučilištu u Požegi Mirela Mezak iz Pleternice, dipl. ing. strojarstva Bojan Knežević iz Požege, te predstavnici koalicijskog partnera HSP-a gospoda Željko Jambrek iz Kutjeva i Ivan Raič iz Požege.

-Naša lista nosi broj 4 i vjerujem da će birači prepoznati naše ljude na toj listi koji jamče boljitak cijeloj zajednici – zaključio je predsjednik HKS Požeško-slavonske županije i kandidat na listi koalicije „Spremni“ Branko Polić.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot