Koalicija „Spremni“: Novi ljudi za boljitak, a traže neradnu nedjelju i ukidanje dvostrukih funkcija u Saboru i lokalnoj upravi

Autor: Požega.EU

Konzervativna stranka (logo za izbore 2) - CopyPOŽEGA – Koalicija „Spremni“ koji čine Hrvatska konzervativna stranka, Hrvatska stranka prava i Obiteljska stranka izlazi na parlamentarne izbore u petoj izbornoj jedinici koju obuhvaćaju Požeško-slavonska, Vukovarsko-srijemska i Brodsko-posavska županija. Očekuju ulazak barem dva kandidata U Hrvatski sabor iz ove izborne jedinice.

Branko Polić, predsjednik Hrvatske konzervativne stranke za Požeško-slavonsku županiju

-Od 1990. godine mijenjaju se vladajuće garniture, a naša Zlatna dolina postala je dolina suza. Da bi se stvari iole pokrenule na bolje demagodija je pričati o velikim razvojnim programima, a  kako bi se oni ostvarili potrebno je dovesti nove ljude tj. ljude koji su se svojim znanjem i poštenjem dokazali u našoj sredini – ističe Branko Polić, predsjednik Hrvatske konzervativne stranke za Požeško-slavonsku županiju.

On nastavlja da Hrvatska kao članica Europske unije  iz njenog zakonodavstva ne prepisuje ono što je dobro nego samo loše među kojim je i ono o dozvoljenom radu nedjeljom, a ova koalicija će ulazak u vlast i bilo koju Vladu RH uvjetovati donošenjem zabrane rada nedjeljom.

-Jedna od bitnih točaka, te naših ključnih odrednica i prijedloga u novom sazivu parlamenta  je da gradonačelnici, načelnici općina i župani ne mogu biti istovremeno i saborski zastupnici jer bi se na taj način izbjegao sve veći porast broja lokalnih šerifa i moćnika – nastavlja Branko Polić.

Predstavljajući listu koalicije „Spremni“ Branko Polić naglašava da je prvi na njihovoj listi dogradonačelnik herojskog grada Vukovara Marijan Pavliček,  zatim jedan od najuspješnijih općinskih načelnika u našoj zemlji načelnik općine Sibinj Josip Pavić, nadalje dr. znanosti i viši predavač na Veleučilištu u Požegi Mirela Mezak iz Pleternice, dipl. ing. strojarstva Bojan Knežević iz Požege, te predstavnici koalicijskog partnera HSP-a gospoda Željko Jambrek iz Kutjeva i Ivan Raič iz Požege.

-Naša lista nosi broj 4 i vjerujem da će birači prepoznati naše ljude na toj listi koji jamče boljitak cijeloj zajednici – zaključio je predsjednik HKS Požeško-slavonske županije i kandidat na listi koalicije „Spremni“ Branko Polić.

Više iz kategorije