Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

KLIJENTI POJMA NEMAJU: Podravska banka bez upozorenja i bilo kakve najave građanima naplaćuje proviziju za uplate Tekiji i Komunalcu

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | KLIJENTI POJMA NEMAJU: Podravska banka bez upozorenja i bilo kakve najave građanima naplaćuje proviziju za uplate Tekiji i Komunalcu Požega.eu | KLIJENTI POJMA NEMAJU: Podravska banka bez upozorenja i bilo kakve najave građanima naplaćuje proviziju za uplate Tekiji i Komunalcu

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Kada je prije nešto manje od deset godina Grad Požega promijenio poslovnu banku prešavši u Zagrebačku banku gradska tvrtka Tekija je ostala i nadalje u istoj Podravskoj banci. Kasnijim osnivanjem Komunalca Požega i ta je gradska tvrtka imala poslovni račun u Podravskoj banci.

Za korisnike njihovih usluga to je bilo prihvatljivo jer Podravska banka za uplate građana prema tim tvrtkama godinama nije naplaćivala proviziju.

Proteklih mjeseci to je jednostavno ukinuto. Bez najave korisnicima tj. građanima i bez upozorenja, da ne govorimo i o nekakvom obrazloženju takve odluke!

Tako su brojni Požežani i Požežanke ostali ne malo iznenađeni kada su došli na šaltere Podravske banke platiti račune službenici su im tek tada priopćili da se plaća provizija. Nije u svemu bitan iznos provizije već je u pitanju principu funkcioniranja banaka u našoj državi, pogotovo kada je riječ o njihovom odnosu prema običnim građanima.

Uostalom brojne tužbe tisuća građana na domaćim i europskim sudovima protiv hrvatskih banaka potkrepljuju  naše tvrdnje o bahatosti i (ne)brizi za korisnike bankarskih usluga.

Pitamo se gdje je nestala poslovnost i briga za klijente koji o navedenoj promjeni jednostavnim jezikom rečeno pojma nemaju. Očigledno je da bankarima do toga nije stalo jer kako drugačije protumačiti ovako bahato, pa i neobjašnjivo ponašanje.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo