Kerker osvjio veleulov sa šaranom težim od 20 kilograma

Autor: DK

Tradicionalni jesenski ekipni Šaranski kup održan je u organizaciji Sportskio riblovnog društva Šaran na ribnjaku u Eminovcima. Iako je bilo prijavljeno više ekipa, nastupilo ih je njih samo šest. Zbog problema sa pandemijom korona virusa i samoizoloacijom izostale su dvije ekipe.

Lovilo se po pravilima Hrvatske šaranske lige. Bodovali su se ulovljeni šarani i amuri koji su bili teži više od 1,5 kilograma. Sva ulovljena riba je nakon vaganja vraćena u jezero. Natjecanje je trajalo tri dana, odnosno 44 sata. Ulovljeno je ukupno 147 kilograma ribe. Najveću ribu i veleulov ostvario je  Dobrislav Kerker s ulovom šarana od 20,5 kilograma što je ujedno i najveći ulovljeni šaran na ribnjaku u Eminovcima do sada.

Pobjednici ovogodišnjeg Šaranskog kupa 2020. je ekipa Vallis Aurea u sastavu Mile Beslic i Dobrislav Kerker sa ulovljenih 126 kilograma. Iza njih je ekipa Banaj Baits ( Hrvoje Poljanac, Matej Pudić) – 19 kilograma i treći ekipa Kumovi ( Igor Tomašević, Mario Dobiš)  – 3 kilograma.

Nakon natjecanja podijeljene su medalje i nagrade koje je donirao Banaj Baits, firma koja je pratila ekipe i na natjecanjima Županijske šaranske lige.

Foto: Mile Beslić

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »