Požega.eu

Kempfovka Tena Stastny - viceprvakinja države iz tehničke kulture u kategoriji Graditeljstvo

PRIJE 5 MJESECI
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Kempfovka Tena Stastny - viceprvakinja države iz tehničke kulture u kategoriji Graditeljstvo Požega.eu | Kempfovka Tena Stastny - viceprvakinja države iz tehničke kulture u kategoriji Graditeljstvo

PRIJE 5 MJESECI
D.K.

Tena Stastny, učenica šestog razreda OŠ Julija Kempfa, osvojila je drugo mjesto na 65. natjecanju mladih tehničara Republike Hrvatske. Njezin mentor je profesor Franjo Kvesić.

Nakon sjajnih rezultata na Županijskom natjecanju, Tena je pozvana na Državno natjecanje gdje se natjecala u kategoriji Graditeljstvo. Natjecanje se sastojalo od dva dijela: pismenog rada i praktičnog rada gdje je Tena imala zadatak izraditi zidine s tornjevima. U oba dijela je briljirala te zasluženo osvojila drugo mjesto.

Na istom natjecanju Kempfovu je školu predstavljao i učenik sedmog razreda, Ivan Last. Natjecanje je održano od 2. do 5. svibnja 2023. u Vodicama.

Odlazak na Državno natjecanje velika je čast i svi smo ponosni kada naši učenici imaju priliku pokazati svoje znanje i sposobnost. Predstavljajući svoju školu i Grad, upoznaju učenike iz drugih dijelova Hrvatske, razvijaju prijateljstva i pomiču granice napredovanjem u znanju. Ove godine bilo je posebno svečano u Vodicama jer su snimili i milenijsku fotografiju složivši se u brojku 65, godišnjicu ovog velikog natjecanja.

Čestitamo učenicima i mentoru i veselimo se novim izazovima i uspjesima!Izvor: OŠ J.KempfaOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.