Kata Ronko ponovo predsjednica Udruge roditelja poginulih branitelja, potpredsjednica Bara Blagojević, te tajnica Manda Terzić

Autor: Jelenko Topić

Roditelji poginulih branitelja Domovinskog rata grada Požege okupili su se na Trgu 123. brigade gdje su položili vijenac kod spomenika braniteljima, te zapalili svijeće i lampione, a molitvu je vodio Mladen Štivin, župnik požeške župe Svete Terezije.

Nakon toga održali su izvještajno-izbornu skupštinu, kojoj su nazočili zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha i zamjenik gradonačelnika Požege dr. sc.Borislav Miličević.

-Podrška grada ide za sve vaše aktivnosti, te potrebe kako udruge, tako i vas osobno, a vrata gradske kuće su vam uvijek otvorena – kazao je obraćajući se roditeljima dr. sc. Borislav Miličević u ime grada i gradonačelnika dr. sc. Željka Glavića. Izrazio je  nadu da će se epidemiološka situacija poboljšati, te da će udruga moći ostvariti svoje aktivnosti i  nadalje surađivati sa gradom i drugim subjektima.

-Vaša djeca su sve nas trajno zadužila, stoga ste vi uvijek u našem interesu, te potpora neće izostajati nadalje – poručio je dožupan Ferdinand Troha.

Za predsjednicu Udruge ponovno je izabrana Kata Ronko, potpredsjednicu Bara Blagojević, te tajnicu Manda Terzić.

Donijet je program rada za 2022. godinu koji obuhvaća nastavak aktivnosti pod nazivom Da se ne zaboravi, zatim obilazak grobova poginulih, obilježavanje mjesta i događaja iz rata, suradnju sa udrugama i lokalnom samoupravom, duhovnu obnovu članova i drugo.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88