Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Šesti put u organizaciji Katoličke gimnazije: Renovabis podržao Eko kamp Belli

PRIJE 4 DANA
TEKST: D. Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Šesti put u organizaciji Katoličke gimnazije: Renovabis podržao Eko kamp Belli Požega.eu | Šesti put u organizaciji Katoličke gimnazije: Renovabis podržao Eko kamp Belli

PRIJE 4 DANA
TEKST: D. Krstanović

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Eko kamp Belli ove se godine održava po šesti put u organizaciji Katoličke gimnazije s pravom javnosti. U petodnevnom kampu uz domaćine sudjeluju učenici i mentori iz Srpske pravoslavne opšte gimnazije „Kantakuzina Katarina Branković“ iz Zagreba, Škofijske gimnazije Vipava iz Slovenije, Katoličkog školskog centara „Don Bosco“ iz Žepča, Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ iz Travnika, Katoličke klasične gimnazije iz Virovitice te nam se na jedan dan planinarenja pridružuju i predstavnici Katoličke osnovne škole iz Požege.


Kroz brojne aktivnosti sudionici se upoznaju s Požegom i njenom okolicom, prirodnim i kulturnim znamenitostima, upoznaju se međusobno, aktivno sudjeluju u međukulturalnom i međureligijskom dijalogu, otkrivaju sličnosti i uče kako razlike prepoznati i koristiti kao prednosti.


I upravo je vrijednost tih aktivnosti prepoznata i od strane Renovabisa, Akcije solidarnosti njemačkih katolika s ljudima srednje i istočne Europe sa sjedištem u Freisingu. Na našu zamolbu za potrebe realizacije ovoga projekta Renovabis je odobrio donaciju u iznosu od 2 500 eura. Ovim putem im se zahvaljujemo što su unatoč svojim skromnim sredstvima kojima raspolažu spremni poduprijeti naš dugogodišnji projekt.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.