Karlo Starčević, predsjednik HSP-a u požeškom kraju: Radimo na ujedinjenju, no ne sa onima koji su razjedinili pravaštvo

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA/KUTJEVO-Predsjednik Hrvatske stranke prava Karlo starčević boravio je u požeškom kraju, a u Kutjevu je održao konferenciju za novinare, te se sastao sa čelnicima te stranke za Požežeško-slavonsku županiju Željkom Jambrekom, kao i za grad Kutjevo Franjom Ašenbrenerom i grad Pleternicu Petrom Crnjcem. Starčević je govorio o aktualnoj situaciji u našoj zemlji, te o predstojećim lokalnim izborima.

-Aktivno radimo na ujedinjenju pravaša u našoj zemlji, no ne sa onima koji su razjedinili pravaštvo, pa pozivamo ljude koji su nisu ogriješili o ideju pravaštva da se uključe u te dogovore- istakao je Karlo Starčević i dodao da nam je svima potrebno zajedništvo i odgovornost kojim možemo izvući državu iz teškoća jer nemamo druge domovine. Dodao je da će HSP surađivati ubuduće sa časnim državotvornim ljudima kako bi se uklonio egoizam, kult nerada i gospodarenje putem zaduživanja čime je stvoren veliki duh države.

-Hrvatska je u dužničkom ropstvu jer smo malo učinili, imali smo grijeh struktura i mnogo propusta kao što su pretvorba, privatizacija, demografija i slično tako da smo u nezavidnoj situaciji i RH ima ispod tri milijuna stanovnika- nastavlja Starčević dodavši da se HSP ne miri sa takvom situacijom i sadašnjom depresijom, te se upitao postoji li i jedan narod na svijetu koji se tako brzo zasitio svoje suverene države. Tvrdi da smo danas ugroženiji nego 1990. godine za što optužuje one koji su se iz Centralnog komiteta SK preselili u HDZ i oni su po njemu najveći neprijatelji RH.

Predsjednik HSP-a Požeško-slavonske županije Željko Jambrek najavio je da su za lokalne izbore spremni razgovarati sa svima zbog boljitka svoje sredine.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot