KAPTOLSKI ZVONCI PETI PUTA: Uživale sve generacije Kaptolčana /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

Adventski sajam Kaptolski zvonci održava se po peti puta u središtu Kaptola na Trgu Vilima Korajca. Tijekom tri dana, organizatori Općina Kaptol, Turistička zajednica Zlatni Papuk i Udruga „Čašca“ iz Kaptola pripremili su program u kojemu uživaju sve generacije Kaptolčana i njihovih gostiju. Nastupi zborova, KUD-ova, igrokazi, predstave, pričanje božićnih priča, kazališne predstave samo su dio ove blagdanske čarolije.
Program je započeo nastupom najmlađih Kaptolčana, polaznika Dječjeg vrtrića „Bambi“ iz Kaptola, te njihovih vršnjaka koji uče engleski. Recitacijama i pjesmom predstavili su se polaznici češkog jezika Osnovne škole Vilima Korajca iz Kaptola. Tu su i kreativne dječje radionice. Također su nastupili Češki zbor „Zlate udoli“, te kulturno-umjetnička društva „Ivo Čakalić“ iz Kaptola, „Berda“ iz Brestoovca i „Požeška dolina“ iz Požege. Za glazbeni ugođaj pobrinula se grupu „Paori“.
Uz vatru, uživalo se u kobasicama koje su spremali požeški ugostitelji Funky food, palačinkama i lepinjama kaptolačkog Caritasa, kuhanom vinu Vinarije Kaptol te kuhanom Castrum ginu sa sokom od jabuke. Na štandovima su ponuđeni proizvodi i rukotvorine lokalnih proizvođača. Program se nastavlja i preko vikenda u subotu i nedjelju.

Tekst i foto: D.Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek