Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

KAPTOLAČKO OPĆINSKO VIJEĆE IMALO ZADNJU SJEDNICU OVOG SAZIVA: Oproštaj vijećnika uz druženje i prijateljski razgovor

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | KAPTOLAČKO OPĆINSKO VIJEĆE IMALO ZADNJU SJEDNICU OVOG SAZIVA: Oproštaj vijećnika uz druženje i prijateljski razgovor Požega.eu | KAPTOLAČKO OPĆINSKO VIJEĆE IMALO ZADNJU SJEDNICU OVOG SAZIVA: Oproštaj vijećnika uz druženje i prijateljski razgovor

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDKAPTOL - Općinsko vijeće Kaptola održalo je posljednju sjednicu u ovom mandatu. U ovom sazivu tj. tijekom protekle četiri godine vijeće ove općine imalo je 13 vijećnika od kojih su dva bila iz SDP-a (jedan je tijekom mandata postao nezavisni), po jedan iz HSS-a, HDSSB-a i iz HSU-a( na listi HDZ-a), dok su ostali pripadali HDZ-u.-Suradnja među nama je bila izuzetno dobra. Ponajviše se gledao interes mjesta i cijelog našeg kraja. Ako je prijedlog bio konstruktivan i argumentiran, prolazio je bez obzira čiji je – kazao  je načelnik Mile Pavičić.

Po završetku sjednice vijećnici su, ’pojačani’ s novinarima, nastavili neformalno druženje uz prijteljski razgovor, a svima je Pavičić zahvalio na suradnji. Bili su nazočni zamjenik mu Josip Soudek i predsjednik Općinskog vijeća Damir Poljanac.

 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.