Kampanja je prošla, u jakšičkoj se općini i dalje radi punom parom: Novi sjaj doma u Bertelovcima

Autor: DK

BERTELOVCI – Dok su neki zlonamjernici iz jakšičke općine prigovarali kako se radi i izgrađuje samo pred izbore dovršetak izgradnje mjesnog doma u Bertelovcima i poslije izbora govori suprotno. Duži niz godina pratimo rad načelnika općine Jakšić Ivice Kovačevića pa tako s brojnim argumentima, projektima, gradilištima i investicijama možemo kako se u toj općini i njenom svakom kutku uvijek nešto radi i to sve na dobrobit svih žitelja u toj općini.

Ovih je dana završena modernizacija mjesnog doma u Bertelovcima. Ukupna vrijednost radova bila je gotovo 400 tisuća kuna u sklopu kojih je ugrađena nova stolarija, izvedena vanjska toplinska izolacija od stiropora debljine 14 cm, izrađen novi nadbeton s toplinskom izolacijom te postavljne podne pločice. Uređen je i novi sanitarni čvor, a zamijenjen je stari dotrajali krov i postavljeni su novi vanjsku oluci.

Doznajemo da se ovih dana i završna pripremna faza izgradnje nogostupa kroz naselje Eminovci za što je izlobirana vrijedna investicija za koje je radove općina Jakšić ishodovala potrebite dozvole. Intenzivno se radi i na izgradnji Gospodarske zone Jakšić koja se prostire na površini od 16 hektara. Od Gospodarske zone očekuju se vidljivi pomaci u razvoju gospodarstva i poljoprivrede za što je velika prednost izgradnje brze ceste Pleternica – Požega te dalje izlaz na autoput. Kod Gospodarske zone planirana je petlja za brzu cestu, a uz samu zonu prolazi i željeznička pruga nosivosti 40 tona po vagonu uz koju je i željeznička postaja za utovar tereta.

Značajne su investicije koje su u tijeku ali i koje se planiraju, jer kako doznajemo budnim okom se prate svi natječaji na koje općina Jakšić može aplicirati, a njena financijska stabilnost i kvalitetni projekti koji se prijavljuju jamči uspješnost na aplikacijama.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: