Kamionom srušio prometni znak i dva rasvjetna stupa i dao se petama vjetra: Vozač nije vodio brigu je li nekog ozlijedio i trebao mu pružiti pomoć /FOTO/

Autor: D.K.

Nešto prije 15 sati iz još neutvrđenih razloga, a prema riječima očevidaca, kamion osječkih registarskih oznaka srušio je prometni znak i dva rasvjetna stupa koji su se nalazili na pločniku ispred Gradske knjižnice i čitaonice u Požegi.

blank

Nakon rušenja prometnog znaka i rasvjetnih stupova kamion se nije zaustavio već je nastavio s vožnjom, bolje rečeno pobjegao, za kojim policijski službenici intenzivno tragaju.

Nastala je samo materijalna šteta, a moglo je biti i gorih posljedica da se u tom trenutku netko nalazio od pješaka ili djece iz obližnje osnovne škole na pločniku.

blank

Nesavjesno vozač nije vodio brigu o tome je li u tom trenutku nekog ozlijedio kome je bila potrebna pomoć.

Očekuje se oštra prekršajna sankcija za takvog vozača koja treba služiti kao primjer drugima kako se ne bi odvažili slijediti primjer nesavjesnog vozača kamiona.  

Dodano u 16.35

Prema informacijama čitateljice koja je svjedok događaja nam kamion koji je porusio rasvjetne stupove ispred Knjižnice je osječkih tablica. Ističe da je do rušenja stupova došlo jer su se na kamionu otvorila stražnja vrata.

Foto: D. Krstanović [FGAL id=261594]

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek