Požega.eu

Kako organizirati doček Nove godine kada je odluka o radu donesena desetak dana prije te noći, doček traje samo do dva sata?

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

-Ranije sam zbog navodnog kršenja mjera dobio uvjet, pa je riskantno sada organizirati doček Nove godine, pogotovo što je odluka da se to može ostvariti donijeta desetak dana prije novogodišnje noći i k tomu mogu raditi samo do dva sata – pita se jedan ugostitelj iz požeškog kraja koji je želio ostati anoniman na naše pitanje hoće li imati takvu svečanost.

Dvojbi je dosta, a zbog svega navedenog ovih dana dvije dvorane su otkazale doček zbog mjera, ali i slabog zanimanja posjetitelja koji su uplašeni zbog svega što se događa oko nas tako da pandemija korona virusa i dalje negativno utječe na rad i poslovanje ovdašnjeg ugostiteljstva.

Prema sadašnjim informacijama te svečanosti će biti u svečanoj dvorani Gloria u Požegi uz tamburaše Žute dunje i dvorani Avia u Velikoj uz Bisernicu, zatim Zlatnom lugu, izletištu Stari Brestovac, a najavljeni su dočeci u Grginom dolu uz TS Tkanica, zatim u vetovačkom Schoon blicku, dvorani Provansa u Zagrađu uz grupu estrada i još neki.

Čini se da su se najbolje organizirali umirovljenici koji će imati nekoliko svečanih dočeka kao napr. u dvorani Luki uz grupu Gold, restoranu Stari grad uz odabranu glazbu, te u vlastitim prostorijama svojih udruga kao što je to slučaj u velikoj.

Nije izvjesno hoće li se svi ovi dočeci održati s obzirom na složenost situacije. Kada je u pitanju iznos novca za doček to se kreće kod umirovljenika od 100 do 150 kuna, a u ostalim objektima to ide od 250 do 500 kuna, dakako po osobi.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.