Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Judaši Slavonca iz Čaglina vratili se iz Dugava okićeni brojnim medaljama [FOTO]

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Judaši Slavonca iz Čaglina vratili se iz Dugava okićeni brojnim medaljama [FOTO] Požega.eu | Judaši Slavonca iz Čaglina vratili se iz Dugava okićeni brojnim medaljama [FOTO]

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Proteklog vikenda u organizaciji judo kluba Dugave, održan je Međunarodni kup Dugave na kojemu se okupilo 497 natjecatelja iz 39 klubova. Judo klub Slavonac predstavljalo je 5 natjecatelja. U uzrastu do 12 godina nastupali su Iva Čančar, Filip Šutić i Nemanja Đukić.

Iva Čančar nakon dvije pobjede i jednog poraza osvaja brončanu medalju. Sljedeći na borilište izlazi Filip Šutić i u konkurenciji od 24 dječaka odrađuje 5 odličnih borbi iz kojih izlazi kao pobjednik i osvaja zlatnu medalju. Nakon njega jednako uspješan biva i Nemanja, te nakon tri pobjede također osvaja zlatnu medalju.

U uzrastu do 14 godina borili su se Ivona Švajda i Filip Matošić. Ivona nakon pobjede i poraza osvaja srebrnu medalju, kao i Filip koji upisuje tri pobjede i 1 poraz.

Čestitke svim natjecateljima koji će odmoriti jedan vikend a onda se uputiti u nove borbe na međunarodni turnir u susjednu BIH.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.