Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Judaši se vratili u Čaglin s velikim brojem medalja: Zlatne donijeli Ivona Švajda i Bruno Bluha

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Judaši se vratili u Čaglin s velikim  brojem medalja: Zlatne donijeli Ivona Švajda i Bruno Bluha Požega.eu | Judaši se vratili u Čaglin s velikim  brojem medalja: Zlatne donijeli Ivona Švajda i Bruno Bluha

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U organizaciji judo kluba Laktaši, održan je jak međunarodni turnir "Laktaši open" na kojemu se već prvi dan okupio velik broj natjecatelja iz sedam država. Judo klub Slavonac se natjecao sa sedam judaša prvi dan turnira koji je bio predviđen za niže dobne skupine. Borbe su se odvijale na pet borilišta, uz odličnu organizaciju i vodstvo turnira.

U uzrastu do 11 godina nastupio je Bruno Bluha koji je odlično odradio svoje četiri borbe i time osvaja zlato. Nakon njega na borilišta izlaze judaši u uzrastu do 13 godina u kojemu su Slavonci imali četiri predstavnika. Prvi u tom uzrastu na borilište izlazi Nemanja Đukić, te nakon prvog poraza ulazi u borbu za treće mjesto koju rješava u nekoliko sekundi i osvaja broncu. Sljedeća je bila Iva Čančar koja nakon 2 pobjede i jednog poraza osvaja srebrnu medalju.   Nakon toga u borbe ulazi Ivona Švajda, upisuje tri pobjede i pridružuje se Bruni na najvišem postolju. Sljedeći je bio Ivano Bošnjak koji je nakon odlično odrađene tri borbe i izgubio u finalu, te osvojio srebrnu medalju. Nakon cjelodnevnog navijanja i bodrenja prijatelja svoje borbe su dočekali i judaši u uzrastu do 15 godina. Filip Matošić se sa 2 pobjede i 2 poraza plasira na peto mjesto. Posljednja na borilište izlazi Lana Knaus, odrađuje dvije odlične borbe kojima si osigurava finale. U finalu pokazuje odlične vještine sa ravnopravnom protivnicom, ali ipak tu borbu gubi i osvaja na kraju srebro. Svi natjecatelji zaslužuju čestitke na njihovoj borbenosti i uloženom trudu, na međusobnom bodrenju i navijanju. Iz kluba ističu kako se vesele novim turnirima, borbama i druženjima, kako međusobnim tako i s drugim judašima.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.