Jubilarna „Lipljanska noć“ okupila više od 200 gostiju, a prihod usmjeren za rad NK „Lipa“ /FOTOGALERIJA/

Ovdašnji nogometni klub „Lipa“ tradicionalno dugi niz godina uspješno organizira svoju zabavno-glazbenu priredbu „Lipljanska noć“ koja je održana po 25. puta i to u dvorani „GF“ u Novoj Lipi, a uz igrače i upravu kluba okupila je više od 200 posjetitelja.

-Lijepo je da ste postigli ovako veliki jubilej svoje priredbe, a vaša mladost je zajednička budućnost svih nas – istakao je obraćajući se sudionicima gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je pohvalio aktivnosti kluba.

Predsjednik NK „Lipa“ Hrvoje Mijatović pozdravio je goste i posjetitelje istakavši zahvalnost za dobar odaziv što je ovdje uobičajeno svake godine jer mještani ovog i okolnih sela, te njihovi prijatelji podržavaju rad kluba i rado posjećuju njihove utakmice.

-Posebna zahvalnost sponzorima, gradu Požegi na razumijevanju, te Požeškom športskom savezu na suradnji – kazao  je Hrvoje Mijatović i dodao da je prihod sa ove zabavno-glazbene večeri namijenjen za daljnji rad kluba.

Tijekom cjelovečernje zabave nastupao je četveročlani glazbeni sastav Željka Ivanovića, pa je bilo mnogo lijepih pjesama, kao i plesa, a priređena je tombola sa niz vrijednih nagrada za posjetitelje.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment