Jozo Radoš s Požežanima o EU

Autor: D.K.

Radoš u PožegiPOŽEGA – U okviru pretkampanje za europske izbore, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a u Hrvatskom saboru i HNS-ov kandidat na izborima za Europski parlament Jozo Radoš posjetio je Požeško- slavonsku županiju.

Nastojeći predočiti građanima važnost ove europske institucije i zakona od koji gotovo polovina izravno utječe na život u Hrvatskoj, Jozo Radoš razgovarao je sa stanovnicima općine Čaglin i građanima Požege.

Izbori za Europski parlament su ni preblizu ni predaleko, ali je već počelo pravo vrijeme da vam ukažemo da se između ostalog polovica naših zakona donosi u njemu i da svakako vi, kao građani trebate i te izbore ozbiljno shvatiti i izađi na njih – rekao je Jozo Radoš HNS-ov  kandidat na Izborima za Europski parlament tijekom druženja s građanima Požege.

Jozo Radoš i Miro Rašić

-Europski parlament je važno tijelo, ali ljudi možda zbog lošeg protoka informacija o onome što se tamo donosi nemaju dovoljno uvida u njegovu bitnost i značenje, i nadamo se da ćemo mi kao HNS sa svojim predstavnikom to približiti i dati građanima do znanja o kojim sve stvarima se zapravo odlučuje i koju maksimalnu dobit iz toga možemo izvući – rekao je Damir Kovačević, predsjednik podružnice Požega, uvjeren da će građani Požege prepoznati  i nagraditi Radošev dugogodišnji rad u hrvatskom parlamentu dajući mu povjerenje na predstojećim izborima za Europski parlament.

-Građani nisu dovoljno upućeni u važnost i značenje osoba koje ih zastupaju u europskom parlamentu i od kakvog su interesa za njih zakoni koji se tamo donose. Stoga je i izlaznost na te izbore znatno manja, ali to je stvar koja se mora i koja će se nadam se već na ovim izborima promijeniti – poručio je Radoš Požežanima.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot