Jozo Radoš s Požežanima o EU

Autor: DK

Radoš u PožegiPOŽEGA – U okviru pretkampanje za europske izbore, predsjednik Kluba zastupnika HNS-a u Hrvatskom saboru i HNS-ov kandidat na izborima za Europski parlament Jozo Radoš posjetio je Požeško- slavonsku županiju.

Nastojeći predočiti građanima važnost ove europske institucije i zakona od koji gotovo polovina izravno utječe na život u Hrvatskoj, Jozo Radoš razgovarao je sa stanovnicima općine Čaglin i građanima Požege.

Izbori za Europski parlament su ni preblizu ni predaleko, ali je već počelo pravo vrijeme da vam ukažemo da se između ostalog polovica naših zakona donosi u njemu i da svakako vi, kao građani trebate i te izbore ozbiljno shvatiti i izađi na njih – rekao je Jozo Radoš HNS-ov  kandidat na Izborima za Europski parlament tijekom druženja s građanima Požege.

Jozo Radoš i Miro Rašić

-Europski parlament je važno tijelo, ali ljudi možda zbog lošeg protoka informacija o onome što se tamo donosi nemaju dovoljno uvida u njegovu bitnost i značenje, i nadamo se da ćemo mi kao HNS sa svojim predstavnikom to približiti i dati građanima do znanja o kojim sve stvarima se zapravo odlučuje i koju maksimalnu dobit iz toga možemo izvući – rekao je Damir Kovačević, predsjednik podružnice Požega, uvjeren da će građani Požege prepoznati  i nagraditi Radošev dugogodišnji rad u hrvatskom parlamentu dajući mu povjerenje na predstojećim izborima za Europski parlament.

-Građani nisu dovoljno upućeni u važnost i značenje osoba koje ih zastupaju u europskom parlamentu i od kakvog su interesa za njih zakoni koji se tamo donose. Stoga je i izlaznost na te izbore znatno manja, ali to je stvar koja se mora i koja će se nadam se već na ovim izborima promijeniti – poručio je Radoš Požežanima.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića