Požega.eu

Još uvijek stignete u "Gloriji" rezervirati stol za voljenu osobu i proslaviti s njom Valentinovo uz Žute dunje

PRIJE 2 GODINE
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 GODINE
D.K.

Dan zaljubljenih na samim je vratima. Svi oni koji još uvijek razmišljaju na koji način ugodno iznenaditi voljenu osobu i iskazati joj osjećaje na poseban način idealna je prilika izvesti je na provod i nezaboravnu večer u prema njoj u svečanu dvoranu Gloria, u Požegi.

Naime, u Požegi 12.veljače organizira se proslava Valentinova u svečanoj dvorani Gloria, uz bogatu ponudu jela i pića i gdje je zajamčena ugodna atmosfera uz glazbu uživo – Žute dunje.

Sve goste na samom dolasku uz piće dobrodošlice dočekuje vedro i uvijek raspoloženo osoblje. U širokoj ponudi biti će bijela Kutjevačka graševina, crne frankovka iz Feričanca pa sve do onih ne gaziranih i drugih sokova.

Što se tiče gastronomskog dijela za svakoga će biti i više nego što je potrebno.

Za hladno predjelo osigurani su slavonski specijaliteti (kulen, šunka, sir, feferoni) koji će biti raspoređeni na svakom stolu.

Što se tiče glavnog jela i slijeda, na bogatom jelovniku prvo slijedi bistra domaća juha, za glavno jelo izabrana je rolana teletina, zagrebački odrezak, svinjski vrat na žaru, punjeni batak sa sirom omotan pancetom. Od priloga će se još nalaziti i domaći pekarski krumpir, riža s povrćem, panirani luk, miješana salata i kruh.

Desert će biti na slatkom stolu od Medenog srca.

Cijena iznosi 220 kuna po osobi, a rezervacija sobe za dvije osobe 300 kuna.

Za sve dodatne informacije i rezervacije obratite se na broj 098/362-020

Na kraju ako uistinu nemate voljenu osobu ili je ona eventualno spriječena, to svakako nije razlog da propustite ovu nezaboravnu zabavu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.