Još se ne zna uzrok smrti, a suprug i sin su još u pritvoru

PAVLOVCI – U obiteljskoj kući u Pavlovcima pronađeno je 31.prosinca 2017. godine tijelo žene (50) s ozljedama glave. Obdukcija nije dala odgovor na to što je točno uzrok njene smrti. Muž i sin su rekli, kako prenosi 24 sata, da se žena predozirala lijekovima.

– Ne bi prejudicirali što bi mogao biti uzrok smrti, jer treba obaviti dodatnu toksikološku analizu krvi, urina i nekih dijelova tijela, što će biti obavljeno u Centru za vještačenje Ivan Vučetić na Medicinskom fakultetu Zavodu za sudsku medicinu u Zagrebu – rekao je za 24 sata Franjo Kopunić, zamjenik Županijske državne odvjetnice u Slavonskom Brodu koji je uz asistenciju požeške policije u nedjelju navečer, 31.prosinca 2017. godine obavio očevid.

Žena je na glavi imala dvije čudne posjekotine, ali policija u nedjelju nije mogla ispitati supruga i sina (21) jer su bili u alkoholiziranom stanju. Istražiteljima su rekli da su svi trošili antidepresive te da je nesretna Kata taj dan popila pedesetak tableta.

– U slučaju da toksikološka analiza pokaže da je došlo do predoziranja lijekovima isključit ćemo mogućnost da je smrt nastupila uslijed traume, zbog povreda koje su pronađene na glavi. Suprug žene i njen sin su zadržani u pritvoru i s njima će policija obaviti razgovor s ciljem da se sazna što se točno događala tog dana u kući – dodao je Kopunić.

Jedan od susjeda ispričao nam je kako su i prije imali problema s alkoholom te da žali zbog susjede koja je brinula o sinu i suprugu. Dodaje i da je policija često znala dolaziti zbog sukoba u kući. Ispričao je i kako uz sina, obitelj ima još pet kćeri, a neke žive u Sloveniji i Austriji, a jedna nekoliko sela dalje.

Susjedu sam vidjela u subotu i rekla sam joj da ću joj doći u ponoć na smjeni između dvije godine da je iznenadim i čestitam joj Novu godinu, bile smo jako dobre. Jako mi je žao, bila je tako dobra – rekla je za 24 sata susjeda Ljerka Budić Martinović.

0 Comment