Još jedno “slučajno” rodbinsko zapošljavanje uz koje se opet veže ime zamjenika požeškog gradonačelnika Marija Pilona

Autor: DK

Opet će mediji biti krivi, kojima se prijeti “nekim dečkima” zato što pišu istinu i progovaraju o onome što rade neki nemoralni političari. Na nama je da ispunimo očekivanja naših čitatelja koji nas svakodnevno kontaktiraju na razne načine i od nas očekuju da progovorimo upravo o onome što je rak rana današnjeg društva. Upravo to činimo i nastavljamo s onim što smo obećali, progovaramo o “uhljebima” koji su rodbinski usko povezani s nekim od političara – dužnosnika.   

Slobodno se može reći da se uz aktualnog zamjenika požeškog gradonačelnika Marija Pilona veže još jedna u nizu afera oko još jednog rodbinskog “slučajnog” zapošljavanja – uhljebljivanja.

Progovaramo i u ovom tekstu samo o jednom primjeru kako ne bi došlo do prevelikog zamora u čitanju.

U tvrtki Komunalac Požega d.o.o. sasvim je “slučajno” zaposlen, kako doznajemo, prije nekoliko mjeseci suprug sestrične zamjenika gradonačelnika Požege Marija Pilona. Možda je još veća slučajnost ta što se radi o suprugu one sestrične, Marija Pilona, koja je prije nešto više od mjesec dana zaposlena u Gradskoj kući “sasvim slučajno” na neodređeno vrijeme, a koja je zakonitost zapošljavanja veoma upitna jer sestrična Marija Turkalj Matijević nema položen potrebiti ispit iz javne nabave, na koje je poslove primljena da radi, o čemu smo pisali.

Koja slučajnost da se baš iz jedne obitelji s uskom rodbinskom povezanosti zamjenika požeškog gradonačelnika Marija Pilona njih dvoje zapošljava, jedno u Gradsku kuću, a drugo u tvrtku koja je u većinskom vlasništvu grada Požege. 

I eto još jedne slučajnosti. U tvrtki Komunalac Požega d.o.o. predsjednik Skupštine je tog Društva, a tko drugi već Mario Pilon koji se ograđuje od zapošljavanja supruga svoje sestrične prebacujući lopticu na Upravu Komunalca. 

Na naš upit o zapošljavanju supruga svoje sestrične Mario Pilon se “uvjerljivo” ograđuje od te rabote i pere ruke kao Poncije Pilat…

-Navedeno pitanje na niti jedan način nije vezano uz moje ovlasti bilo kao zamjenika gradonačelnika ili predsjednika Skupštine te Vas molim da ga uputite tvrtki Komunalac Požega d.o.o.- navodi u svom odgovoru Mario Pilon kojeg nam je poslao ne e-mail.

Možda će samo oni naivni povjerovati kako je bila čista slučajnost nekoga iz tvrtke Komunalac Požega da kontaktira supruga sestrične Marija Pilona i da mu ponude posao jer im baš njegova stručnost i kompetencije neophodno trebaju.

Možda će se neki pitati zbog čega toliko pisanja o Mariju Pilonu i njegovim samo nekim nestašlucima. Jedan jedini je razlog taj što su to najnovija uhljebljivanja. Najavili smo da ćemo o tome pisati i zamolili naše čitatelje da nam pomognu u prokazivanju onih koji nemaju mjere i granice jer misle samo na sebe i svoje, a za druge i potrebitije ih nije briga.

Hoće li na sve ove konkretne navode reagirati politički čelnici??? Hoće li odgovorni za nečasne radnje biti barem politički sankcionirani i spriječiti da u budućnosti takve i slične nemoralne radnje ne čine??? Sve nam to ostaje za vidjeti!

Ako do toga ne dođe možda će se “dečki” utjecajnih političara, i oni koji se takvima smatraju, pobrinuti da se ovakve teme u buduće javno ne pišu….Ali….u tome neće uspjeti, ma što god oni smjerali na što ćemo mi znati odgovoriti još oštrijim perom i pisanom riječju.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: