Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Još jedna generacija najmlađih sugrađana na prijemu u požeškoj Gradskoj kući /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Još jedna generacija najmlađih sugrađana na prijemu u požeškoj Gradskoj kući /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Još jedna generacija najmlađih sugrađana na prijemu u požeškoj Gradskoj kući /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDPOŽEGA – Još jedna generacija novih lica, najmlađih sugrađana, rođeni u siječnju i veljači ove godine, neopterećena svakodnevnom političkom zbiljom na poziv požeškog gradonačelnika posjetila je Gradsku kuću. Odazvalo se na tradicionalni prijem 40 najmlađih sugrađana sa svojim roditeljima gdje su dječaci prednjačili koji je bilo 27 i 13 djevojčica. Oni roditelji kojima je to prvo dijete prmili su na dar tisuću kuna dok su oni kojima je to treće dijete primili tri tisuće kuna.

Uz požeškog gradonačelnika Darka Puljašića domaćini su bili i njegovi zamjenici Ferdinand Troha i Mario Pilon.

-Hvala svim mamama i tatama. Posebno mi je drago što je danas ovdje sedam obitelji s troje i više djece. Evo, dugo smo pričali o našem novom vrtiću koji je sada gotov i vrlo brzo će biti u funkciji pa se nadam kako će mnogi od ovih naših malih sugrađana uskoro biti u tom vrtiću na zadovoljstvo svih, a posebno vas roditelja. Ovdje su mali pokloni, mali znak pažnje jer bez naše djece, bez naše budućnosti, sve što radimo nema smisla. Svaki put u ovakvoj prilici volim reći – dođite nam opet - rekao je pozdravljajući svoje najmlađe sugrađane i njihove roditelje Darko Puljašić, gradonačelnik Požege.

/Foto: D. Mirković/     

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.