JOŠ JEDNA FEŠTA UZ DAN ŽENA: Veličke odbojkašice sa 250 žena veselile se duboko u noć /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

VELIKA – Odbojkaški klub „Papuk“ iz Velike koji okuplja veteranke po prvi puta je organizirao proslavu Međunarodnog dana žena zabavnom večeri u dvorani ovdašnjeg Vatrogasnog doma gdje se okupilo 250 žena i djevojaka s područja Požeške kotline, te još iz Vinkovaca, Našica, Nove Gradiške i drugih mjesta.

Nositelj organizacije priredbe bila je kapetanica Olivera Kožić kojoj su pomagale kolegice Evica Ivanešić, Marija Dalić, Ana Biondić, Maja Kljajić, Ivana Franić, Jelena Gril, Dragana Škorić, Jasna Štajcer i Manuela Zarić.

-Osobno smo pozvale svoje prijateljice i rođače, te uputile poziv putem Facebooka i odaziv je bio iznad našeg očekivanja- kaže Olivera i dodaje da će prihod sa ove priredbe koristiti za gostovanja odbojkašica ovog kluba na turnirima gdje često nastupaju.

Za sudionice priredbe večeru je pripremila velička pečenjarnica „Garfield“ koja je pomogla organizatoricama, a tu su još potpore općine Velika davši na korištenje dvoranu za ovu prigodu,Alles, Color, Fitnes klub „Play“, Frizerski salon Adriano, Cvjećarnica Amalija,Tupperware(Renata Banožić),Glamour i Manuela nakit(svi iz Požege).

Kroz cjelovečernji program do kasno u noć, uz obilje dobrih pjesama, te veseli ples sudionica priredbe, nastupili su članovi peteročlanog glazbenog sastava Lutalice iz Nove Gradiške.

Olivera i njenih devet suradnica za ovu su prigodu same ispekle veliku količinu kolača za sve sudionike fešte koja će postati tradicionalna.Pripremili su tombolu sa niz vrijednih nagrada, ali i iznenađenje večeri. To je bio dolazak body bildera Fitnes kluba „Play“ koji su ženama podijelili cvijeće, te uručili nagrade tj. zgoditke tombole. Uz to sve sudionice su dobile poklon privjesak za ključeve uradak Manuela nakita.

Foto: D. Mirković

[FAG id=239896]

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88