Još jedna donacija bolničkih kreveta iz Njemačke požeško-slavonskom Domu zdravlja zahvaljujući „dobrotvoru“ Zvonku Papcu Noti iz Vidovaca

Autor: D.K.

Dom zdravlja Požeško-slavonske županije primio je još jednu više nego potrebnu donaciju iz Njemačke – 30 bolesničkih kreveta i to opet zahvaljujući istom dobrotvoru, Požežaninu Zvonku Papcu Noti iz Vidovaca koji je duži niz godina na radu u Njemačkoj.

Kreveti koji su došli iz njemačkog Nüssa, odnosno tamošnje poliklinike iznimno su kvalitetni, hidraulični i namijenjeni su Palijativnoj skrbi, a smješteni su u posudionici u Pleternici iz koje će se dodjeljivati korisnicima.

Neizmjernu zahvalnost na zauzetosti Zvonku Papcu Noti izražava Marijan Višaticki ravnatelj požeško-slavonskog Doma zdravlja koji ističe i kako to nije prva donacija iz njemačkog Nüssa.

-Od 12 djelatnosti Doma zdravlja Palijativna skrb dobiva sve više na značenju. Odljevom mladog stanovništva sve više starijih i bolesnih trebaju našu pomoć. Potrebe su velike. Svu opremu koju imamo na upotrebi je kod korisnika koja je njima od velike koristi – rekao je ravnatelj Višaticki još jednom zahvaljujući gospodinu Papcu koji pomaže i osigurava donacije.

Uz krevete kao donacija su i madraci tako da pacijenti imaju sve ono što im je najnužnije kako bi lakše prebrodili dane u bolesničkoj postelji.  

Palijativnu skrb medicinsko osoblje Palijativne skrbi požeško-slavonskog Doma zdravlja pruža kod 184 bolesnika koji su s područja Požeštine, a na Pakračko-Lipičkom 84.

-Svim bolesnicima kojima je potrebna palijativna skrb najpotrebniji su kreveti. Evo kroz još jednu donaciju priskrbljeni su nam kreveti na čemu se zahvaljujem gospodinu Zvonku Papcu – rekla je koordinatorica za Palijativnu skrb – Ispostave Požega Ankica Čorak.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88