Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

JOŠ JEDAN MALOPRODAJNI CENTAR: U Pleternici otvorene „Plodine“ - investicija vrijedna više od 4 milijuna eura

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Pleternica.hr, I. Tomić
FOTO: Pleternica.hr, I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Pleternica.hr, I. Tomić
FOTO: Pleternica.hr, I. Tomić

Nakon prošlotjednog otvorenja Agronoma, Pleternica dobiva još jedan maloprodajni centar – Plodine d.d. otvorile su svoju 133. trgovinu upravo u Pleternici. Investicija vrijedna više od 4 milijuna eura svečano je otvorena u prisutnosti člana Uprave Plodina d.d. Luke Ćurkovića, gradonačelnice Grada Pleternice Marije Šarić i Ferdinanda Trohe, zamjenika županice Požeško-slavonske županije.

-Maloprodajni centar u Pleternici je naš 133. otvoreni centa. Površine 1800 kvadrata, ovaj Centar ima apsolutno sve svježe odjele koje imaju i znatno veći centri Plodina. Što se tiče ponude, dućan ima 20 tisuća artikala. Plodine su ove godine u intenzivnoj ekspanziji, otvaraju petnaestak marketa, ne samo u Slavoniji već u cijeloj Hrvatsko-izjavio je Luka Ćurković. 

U samo tjedan dana u Pleternici je otvoreno oko 100 novih radnih mjesta, 53 u Agronomu te četrdesetak novih radnih mjesta u Plodinama. Centar u Pleternici je izgrađen u roku manjem od godine dana, a brzoj izgradnji u korist je uvelike išla i podrška Grada Pleternice, jer nije riječ samo o velikoj investiciji za Plodine d.d. već i za Grad Pleternicu.

-Nadam se da je Grad Pleternica barem malo pomogao u ovom velikom koraku, a stojimo na raspolaganju i dalje. Uvijek volimo reći da smo mi grad prijatelj poduzetnika i da je novo radno mjesto uvijek prioritet za našu lokalnu zajednicu. Osim novim radnim mjestima,
otvorenje ovog maloprodajnog centra utječe na kvalitetu života i većom ponudom svojih artikala, ali i blizinom-izjavila je gradonačelnica Marija Šarić.

Za obavljanje svakodnevne kupovine kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara s dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva mogu se pronaći na uslužnom pultu. Intuitivno posloženi asortiman kupcima nudi ugodno iskustvo brze i cjelovite kupovine, a na raspolaganju je bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu.

Plodine d.d. otvorenje su popratile i prigodnim donacijama, a ovoga puta doniralo se novčanim iznosima pleterničke Udruge „Osmjeh“ i „Mladi za mlade“. Pripremljeni su i popratni sadržaji, „Kolo sreće“ sa čak 500 poklona, glavna nagrada bila je velika šunka, a kupci su mogli kušati specijalitete s roštilja.
 
 Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo