Jesmo li se previše opustili? U požeškoj bolnici nova testiranja, čekaju se rezultati

Autor: D.K.

Ni mjesec dana nakon popuštanja korona mjera broj zaraženih u Republici Hrvatskoj raste. Ni u požeško-slavonskoj županiji nije mirno. Naime, kako neslužbeno doznajemo u požeškoj se bolnici provode testiranja osoba koje su se vratile iz Srbije gdje su privatno boravili.

Ljudi sve više putuju, mnogi su produženi vikend iskoristili za odlazak na more i izvan granica lijepe naše. No, mjesta za opuštanje nema.

Iz Epidemiološke službe Požeško-slavonske županije pozivaju građane da se i dalje pridržavaju barem minimalnih mjera, a to je pranje ruku i držanje fizičke distance od dva metra.

U prodavaonicama su gužve postale svakodnevica, a građani nerijetko pored dezinfekcijskih sredstava prolaze bez da dezinficiraju ruke.

Stoga iz nadležnih službi apeliraju: Budite i dalje odgovorni, perite i dezinficirajte ruke, držite razmak od dva metra, a na putovanja izvan zemlje odlazite samo ako je to doista potrebno.

O nama ovisi hoćemo li ljeto provesti na odmoru ili u karanteni.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88