Je li gradonačelnik Neferović popustio Udruzi dragovoljaca domovinskog rata?

Autor: D.K.

Branitelji pred gradskom kućomPOŽEGA – Trakavica oko iseljavanja braniteljskih i drugih udruga iz objekta u Vukovarskoj ulici u Požegi danas je poprimila svoj, može se reći, završni epilog ispred gradske kuće gdje se okupilo tridesetak članova UHDDR-a.

Najbrojnija i najstarija braniteljska udruga UHDDR treba iseliti iz prostorija koje su do sada koristili te su zbog toga zatražili primjereniji prostor za svoje djelovanje od onoga koji im je ponuđen, u prostorijama bivše Glazbene škole. Prema neslužbenim informacijama gradonačelnik Požege Vedran Neferović danas je primio predsjednika UHDDR-a za Požeško slavonsku županiju Stjepana Dražetića dok su ostali nezadovoljni članovi udruge čekali ishod sastanka u holu i ispred gradske kuće.

Kako neslužbeno doznajemo gradonačelnik Neferović je obećao dodijeliti veći i primjereniji prostor i to u objektu stare ljekarne Radićevoj ulici u Požegi, koji već dugi niz godina “zjapi” prazan. Očekuje se daljnji potez gradonačelnika te “papirnato” reguliranje dogovorenog.

Sugrađanima ostaje za vidjeti jeli potez gradonačelnika i promjena prvotne odluke o dodjeli prostorija razlog privlačenja braniteljskih populacija ili stvarno suosjećanje sa istom.

Više iz kategorije