Jedinstveno Vinkovo i ove godine u Velikoj uz bogat program: Aquapark Shhhuma, nedjelja, 22.siječnja od 18 sati

Autor: D.K.

Vinkovo 2023. u Velikoj je tradicija duga preko 30 godina koja se uvijek održava na sam dan sv. Vinka, zaštitnika vinara, vinogradara i podrumara. Uz veliku vincelovsku vatru tradicionalno se okupljaju mještani Velike i okolice te posjetitelji iz drugih krajeva, dragi prijatelji i gosti iz cijele Hrvatske.

Ovogodišnje Vinkovo održat će se 22.siječnja 2023. od 18 sati u Aquaparku Shhhuma u Velikoj na kojem će sudjelovati petnaestak vinara s područja Općine Velika čija ćet se vina moći kušati kupnjom čaše Vinkovo u Velikoj 2023. po cijeni od 4 eura, a za hranu će se pobrinuti vrijedne ruke članova iz petnaestak udruga sa područja Općine Velika. Oni će pripremiti čobanac, fiš paprikaš, kobasice, hot-dogove, grah, lepinje na štandovima udruga dok će gosti iz Raše pripremat lignje na žaru. Bon za prehranu moći će se kupiti za 2 eura.

Nakon svete mise u crkvi sv. Augustina u 17h bit će blagoslov vinara, vinogradara i podrumara ispred pozornice u Aquaparku Shhhuma, a nakon blagoslova zabavni program sa Tamburaškim sastavom Zlatna dolina i vokalno-instrumentalnim sastavom Posegana.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek