Jedinstvena ponuda svih vrsta „rashlađenih“ alkoholnih i bezalkoholnih pića u novootvorenoj prodavaonici (foto)

Autor: Požega Portal

POŽEGA – Ovih je dana u Požegi, u ul. Arslanovci (preko puta Sloge) otvorena nova prodavaonica kojoj je primarna djelatnost maloprodaja svih vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića uz što se u zastupljenom asortimanu na policama mogu naći i drugi proizvodi potrebni za ugostiteljstvo.

Radi se tvrtki Roto dinamic d.o.o., članici Agrokor koncerna, koja uz maloprodajnu sustavno širi i veleprodajnu mrežu što je u konačnici cilj biti najbolji partner svim ugostiteljima i ugostiteljskim objektima te im ponuditi najbolje cjenovne uvjete uz široku lepezu proizvoda koji su zastupljeni u prodajnom asortimanu.

Dakako da će sa ponuđenim asortimanom ali i super prihvatljivim cijenama imati zadovoljstvo pri kupovini i svi građani, u što se već danas mogu uvjeriti dolaskom u novouređeni objekt u Arslanovcima.

Slobodno se može reći da se u požeškom Roto dinamicu u ponudi uvijek može naći rashlađeno piće koje, u više nego dovoljnim količinama, kao jedinstvena ponuda, čeka vjerne i sve druge kupce, i to u rashladnoj komori na +4°C koja je izgrađena u sklopu maloprodajnog objekta, što je velika prednost nad svim drugim objektima koji se bave prodajom istovjetnog asortimana na području Požeštine.

Radno vrijeme prodavaonice je pon – sub 07.30 – 21h i nedjeljom od 07.30 – 14h.

Preporuka je svima da se uvjere u ono što nudi Roto dinamic u novootvorenom maloprodajnom objektu, a više možete saznati i na web stranici www.rotodinamic.hr.

no images were found

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: