Jedan upravljao vozilom s 2,50 a drugi 1,61 promil alkohola u krvi

Autor: PU požeško-slavonska

Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 38-godišnjaka slijedi i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici

U subotu 31.prosinca 2022. oko 1.45 sati u Požegi u Industrijskoj ulici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Hyundai“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,50 promila upravljao 38-godišnjak. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet.

Istoga dana, oko 2 sata u Pakracu u Ulici braće Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Mercedes“, stranih registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,61 promila upravljao 23-godišnjak.

Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok protiv 38-godišnjaka slijedi i prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek