“Jazavac” prouzrokovao težu prometnu nesreću u Veseloj, četvero ozlijeđenih

Autor: Požega.EU

VESELA / PLETERNICA – Jutros iza šest sati dogodila se, kako doznajemo, teža prometna nesreća u između Pleternice i Vesele, u kojoj je četvero osoba ozlijeđeno, a njih dvoje prema neslužbenim informacijama teže. Do nezgode je došlo između osobnog Fiat karavana u kojem su bile dvije osobe i manjeg teretnog vozila u kojem su bile uz vozača još dva suvozača.

Prema svemu sudeći, kako nam pričaju očevici, nesreću je prouzrokovao “jazavac” koji je prethodno bio zatepen i nalazio se na kolniku. Iz navedenog razloga vozačica Fiat vozila pokušala je zaobići jazavca te je izgubila kontrolu nad vozilom, zahvatila bankinu što ju je odbacilo na suprotni trak kolnika te se direktno sudarila sa manjim teretnim vozilom koje joj je dolazilo ususret. Uslijed direktnog sudara teretno vozilo je odbačeno u jarak. Dva suvozača u teretnom vozilu prema prvim informacijama teže su ozlijeđeni.

Ozlijeđene osobe prevezene su vozilima hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega. Očevid je u tijeku nakon kojeg ćemo saznati nešto više o detaljima prometne nesreće.

DSC_0377 (Small)

Više iz kategorije