Jan Letić uzeo zlato, Tonka Pavelić srebro /FOTO/

Autor: D.K.

NEDELIŠĆE / POŽEGA – Proteklog vikenda održavalo se Državno natjecanje, odnosno 17. Završnica Kupa Hrvatske u B programu u MŽSG i 13. Završnica Kupa Hrvatske u C programu MŽSG u Nacionalno gimnastičkom centru ATON u Nedelišću.

Na natjecanju je nastupilo preko 400 djevojčica i dječaka u svim kategorijama iz 18 gradova Republike Hrvatske. Gimnastičko društvo Sokol Požega ove je godine imao 9 predstavnika na završnici koji su ostvarili odlične rezultate obzirom na materijalne i tehničke uvjete u kojima rade već godinama.

Juniori B program – Jan Letić 1. mjesto pojedinačno i seniorke C program – Tonka Pavelić 2. mjesto pojedinačno. 

Na natjecanju još su nastupili Leon Pejša u kategoriji ml. kadeti – univerzalna kategorija, Nikola Macaljuk i Matko Badrov u kategoriji kadeti C, Tea Čavec u kategoriji ml. juniorke.

– Evo bez obzira na sve poteškoće s kojima se susrećemo u radu pokazali smo da se može doći i do ovakvih rezultata na nivou države. Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali i bili dio našega kluba jer na kraju isplatilo se jer imamo dvije državne medalje u pojedinačnoj konkurenciji. Bravo svima koji su se plasirali na Završnicu Kupa Hrvatske, a posebno čestitke i zahvale Janu i Tonki što i nakon toliko vremena ustraju u ovom prekrasnom, ali fizički možda najzahtjevnijem sportu. Hvala trenerima i svim zaljubljenicima u gimnastiku jer bez vas ovoga ničega ne bi ni bilo. Nadamo se samo nekim boljim vremenima i boljim uvjetima što će nadam se dovesti i do još boljih rezultata – rekli iz GD Sokol Požega.

FOTO: GD Sokol

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot