Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Jakšički osnovnoškolci dobili sprave za vježbanje: Sreći nema kraja! /FOTO/

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Jakšički osnovnoškolci dobili sprave za vježbalište: Sreći nema kraja! /FOTO/

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D. Mirković


Duže vremena se radilo na projektu kako bi se, uz postojeća igrališta u krugu Osnovne škole „Mladost“ Jakšić, upotpunio sadržaj za rekreaciju kako za tamošnje osnovnoškolce tako i za one mlađe koji će krenuti u školu.


Dok su majstori postavljali više sprava u današnjem Parku za vježbanje, mališani nisu mogli dočekat dovršetak. Nestrpljivost se isplatila na njihovu radost, ali i radost njihovih roditelja.


-Dugogodišnja potreba i želja mladih mještana općine Jakšić bila je izgradnja vanjskog vježbališta. U suradnji s Ministarstvom turizma i sporta krenuli smo u izgradnju Parka za vježbanje Jakšić na zadovoljstvo svih naših mještana. Planirano smo i ostvarili. Iznašli smo potrebna sredstva i stavili vježbalište u funkciju. Svakako da će lijepo, funkcionalni i praktično vježbalište doprinijeti zdravijem i spremnijem duhu naših mještana, prvenstveno onih iz mlađih generacija – rekao na m je Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić.


Ukupna investicija je 44.434 EUR-a od čega je Ministarstvo turizma i sporta osiguralo 26.654 EUR-a, a ostatak su sredstva općine Jakšić.

Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo