Jakšički HDZ-ovci, njihovi simpatizeri i prijatelji proslavili probjedu Ivice Kovačevića novog-starog načelnika općine /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

JAKŠIĆ – Neki su svim silama, dopuštenim i nedopuštenim sredstvima na razno razne načine pokušali diskreditirati Ivicu Kovačevića kao kandidata za načelnika općine Jakšić ali nisu u tome uspjeli. Građani, mještani s područja općine Jakšić rekli su ono zadnje i odlučili – povjerili su mandat upravo njemu Ivici Kovačeviću njegovom zamjeniku Mili Barišiću koji su zajedničkim radom u proteklom mandatu napravili puno toga, o čemu smo već argumentirano pisali, POGLEDAJ OVDJE.

Sinoć je dostojanstveno pobjeda proslavljena na koje su se slavlje odazvali brojni članovi HDZ-a, simpatizeri, prijatelji ali i svi drugi ljudi dobre volje koji nemaju nikakvih političkih predrasuda. Uz kolege Ivice Kovačevića, Vladu Bobana, načelnika općine Velika, gradonačelnika Kutjeva Josipa Budimira i načelnika općine Kaptol Milu Pavičića u četitare je došao i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a Franjo Lucić. Nitko od njih nije krio zadovoljstvo posebisce iz razloga jer je Požeško-slavonska županija jedina u Hrvatskoj u kojoj su na izvršnoj vlasti HDZ-ovi kadrovi, uz župana, gradonačelnici i načelnici.

Svima onima koji su došli izraziti čestitke na pobjedi i onima koji su to učinili putem društvenih mreža zahvalio se Kovačević.

-Svi dobri i dragi mještani od srca vam se zahvaljujem na ukazanom povjerenju koje ste mi dali za novi četvrti mandat. Prošli smo zajedno u ovo izborno vrijeme puno toga, dobrog, odličnoga ali i zločestog. Od danas otvaramo novu stranicu i idemo raditi i stvarati nova dobra za boljitak vas, naše djece i svih mladih u općini. Nisam najbolji a sigurno niti najgori. Moja želja i misao je ravnomjernim razvojem svih naših naselja stvoriti preduvjete za opstanak i prosperitet općine Jakšić. Zahvaljujem se protukandidatima na korektnoj borbi i pozivam ih da konstruktivno zajednički krenemo u realizaciju i  rješavanje novih projekata. Svaku dobru ideju i prijedlog ćemo proučiti i prihvatiti ako će doprinijeti razvoju naše sredine. Pred nama je niz  novih projekata u realizaciji, apliciranih  i pripremi,  zato prionimo poslu s novim iskorakom za ljepši i bogatiji Jakšić. U narednom mandatu ću uložiti maksimalan trud sve dobro da poboljšamo, nove projekte realiziramo, uredimo još ljepše i bogatije naša naselja u komunalnoj, cestovnoj, društvenoj i socijalnoj infrastrukturi – rekao je Ivica Kovačević, novi-stari načelnik općine Jakšić.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: