Jakšićani odmjeravaju snage s Vinkovčanima: Pretkolo Hrvatskog malonogometnog kupa regije Istok

POŽEGA – Ekipa Malonogometnog kluba Jakšić odigrat će u četvrtak, 30. studenoga 2017. godine odmjerit će snage u utakmici pretkola Hrvatskog malonogometnog kupa regije Istok između s momčadi Malonogometnog kluba Aurelia iz Vinkovaca koja je trenutno vodeća momčad 2. Hrvatske malonogometne lige – Istok.

Utakmica će se igrati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi s početkom u 17 sati, a cijena ulaznice je 10 kuna. Kako ističe organizator igra se samo jedna utakmica, a u slučaju neriješenog rezultata izvode se penali.

U Hrvatskom malonogometnom kupu za regiju Istok u sezoni 2017./2018. sudjeluje ukupno 12 ekipa. Osijek Kelme i Brod 035 su članovi 1. Hrvatske malonogometne lige, 9 klubova se natječe u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi – Istok, a jedino je Jakšić županijski prvoligaš.

MNK Jakšić je osnovan 2. listopada 2016., a u svojoj kratkoj povijesti osvojili su tri trofeja. U debitantskoj sezoni, 2016./2017., bez poraza su Jakšićani osvojili Županijski malonogometni kup i 2. Županijsku malonogometnu ligu te se tako plasirali u viši rang natjecanja. Na početku sezone 2017./2018. ponovno su osvojili Županijski malonogometni kup te tako dobili priliku natjecati se na regionalnoj razini tog natjecanja.

 

0 Comment