Požega.eu
OBEĆANJE ISPUNJENO

Jakšićani dobili još jednu novu pješačku stazu: Vrijednost investicije gotovo 33 tisuće eura /FOTO/

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Jakšićani dobili još jednu novu pješačku stazu: Vrijednost investicije gotovo 33 tisuće eura /FOTO/ Požega.eu | Jakšićani dobili još jednu novu pješačku stazu: Vrijednost investicije gotovo 33 tisuće eura /FOTO/

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D.K.

Uz sve druge infrastrukturne radove koji su odrađeni ili su u tijeku na području općine Jakšić završeni su još jedni. Izgrađena je pješačka staza u dijelu veoma prometne Ulice Stjepana Radića u Jakšiću.


Ispunjeno je i to obećanje općinskog načelnika Ivice Kovačevića, a na zadovoljstvo tamošnji mještana, kojim je radovima povećana sigurnost pri kretanju, kako onim najmlađim generacijama koji svakodnevno tim dijelom idu u školu, a tako i onim starijima.


-Kao što vidite završeni su radovi na izgradnji pješačke staze ovdje u dijelu Ulice Stjepana Radića u Jakšiću. Inicirali smo ovu investiciju koju nam je financijski pomogla i Županijska uprava za ceste jer je prepoznala potrebu izgradnje. Više sam nego zadovoljan ovom investicijom jer je taj dio veoma opasa za pješake zbog opasnog zavoja, a još opasnijeg prijelaza pješaka iz ulica Matije Gupca i Hrvatskih branitelja – ističe Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić ne skrivajući zadovoljstvo iznađenim rješenjem za povećanje sigurnosti sudionika u prometu na tom dijelu.


Investicija je vrijedna nešto malo manje od 33 tisuće eura koja je financirana sa 20 sredstava iz proračuna Općine Jakšić i 80 posto sredstvima Županijske uprave za cesteOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.