Jakšić nadigrao Požegu: Početkom lipnja Jakšićani u finale kupa s ekipom iz Buka /VIDEO-FOTO/

Autor: sportalo.hr

Nakon dugo godina dominacije Slavonije i Slavije, da budemo precizni, čak 12 posljednjih naslova završilo je u vitrinama pleterničkog ili požeškog trećeligaša. Kako su i jedni i drugi ove sezone rano izletjeli iz natjecanja bilo je jasno da ćemo dobiti novog prvaka, a jučer smo doznali da će to biti Jakšić ili BSK.

U Jakšiću tvrda i čvrsta utakmica bez puno šansi u kojoj su domaći na pogon Marka Grbeša bili bolji od Požege i nakon 2015. ponovno stigli do finala. Do prednosti je Jakšić došao u 78. minuti. Rekli bi neki sretno, no mi bi rekli zasluženo, zahvaljujući požrtvovnosti Matea Palamete koji je istrčao ono što bi malo tko, jurio je za jednom “bunarušom” kad su je svi već vidjeli u gol autu, lopta je udarila u korner zastavicu, ostala u terenu pa je Palameta poslužio Grbeša koji tuče prizemno, gostujuća obrana uklizuje i mijenja smjer lopte koja odlazi u mrežu. U 87. krasan potez Grbeša, dobio je loptu na 12-13 metara  od gola, oslobodio se čuvara i iz okreta od vratnice pogodio za 2:0 i potvrdu ulaska u finale.

Jakšić prvi ili BSK drugi put u povijesti. Jakšić će biti domaćin pa ima određenu prednost, ali poznavajući bučke ljubitelje nogometa nismo sigurni da će imati prednost na tribinama, jer se sigurno sprema bučka invazija na Jajare, a s njom i pravi nogometni spektakl početkom lipnja.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek