Jakšić: Kandidat za načelnika Ivica Kovačević, za zamjenika Mile Barišić, a nositelj liste za Općinsko vijeće Boško Obradović

Autor: D.K.

JAKŠIĆ –  Općinskom izbornom povjerenstvu za općinu Jakšić koalicija Hrvatske demokratske zajednice i Hrvatske seljačke stranke prva je predala liste za predstojeće lokalne izbore. Nazočio je Željko Jakopović, predsjednik Županijske organizacije HSS-a.

Kandidati za načelnika i zamjenika su sadašnji nositelji tih funkcija Ivica Kovačević i Mile Barišić, dok je nositelj liste HDZ-a za Općinsko vijeće Jakšića Boško Obradović, predsjednik tamošnjeg Općinskog odbora ove stranke i ravnatelj osnovne škole „Mladost“ u Jakšiću.

-Zadovoljili smo traženu kvotu jer je od 13 kandidata na listi šest žena, a stranački 10 vijećnika je iz redova HDZ-a, 2 HSS-a i jedan nezavisni- kazao je Kovačević koji ide u četvrti mandat na funkciju načelnika općine. Izrazio je očekivanja da će ova koalicija imati većinu u vijeću i osvojiti osam vijećničkih mandata.

-Sve projekte smo ostvarili, bilo ih je mnogo, a aplicirali smo niz projekata na sve natječaje koji su otvoreni uključujući i za strategiju razvoja općine i strategiju razvoja poljoprivrede- nastavio je Ivica Kovačević.

 Završava se led-rasvjeta u Eminovcima,pripremljen je projekt gradnje vodovoda i kanalizacije u Tekiću, slijedi uređenje nerazvrstane ceste prema ribnjaku duge 3600 metara, dogradnja Vatrogasnog doma u Jakšiću, preuređenje stare školske zgrade za potrebe knjižnice i udruga, zatim rekonstrukcija električne mreže u Svetinji, počelo je asfaltiranje igrališta uz školu Jakšić, priprema se obnova doma u Bertelovcima, te ulaže 1,2 milijun kuna za izgradnju vodovodne i kanalizacijske mreže u Gospodarskoj zoni.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek