Izvješća nisu prihvaćena, pa slijedi izbor novog čelništva

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Tenis klub Požega će uskoro dobiti novo rukovodstvo jer na redovnoj godišnjoj skupštini nisu prihvaćena izvješća o radu tako da će sadašnji Izvršni odbor sazvati izvanrednu izbornu skupštinu.

Na skupštini je izvješće o radu podnio predsjednik Bruno Horvat istakavši rad Škole tenisa i nabavu opreme, kao i zadovoljatvo što je grad uredio Centar za rekreaciju, a zatražili su uređenje parkirališta pokraj teniskih terena. Rečeno je da su prihodi kluba za 2014. godinu dijelom umanjeni jer nisu naplaćeni ugovoreni reklamni prostori uz terene, a dio članova skupštine osporio je ostvarene aktivnosti i financijske pokazatelje tako da većina sudionika skupa nije prihvatila izvješća.

Ivan Barišić je istakao treće mjesto seniora u ligi, Nino Abramović zadovoljavajuće nastupe veterana, Helena Faller je izrazila zadovoljstvo potporom kluba i nastupom veteranki, a Dino Grošić dodaje da Škola tenisa sa stotinjak mališana ima dobre rezultate uz sedam organiziranih turnira.

Iduće godine klub će proslaviti 30 godina osnivanja i rada, a na kraju skupštine dodijeljeni su pehari najboljima na prvenstvu kluba.

Zaključjući skup Bruno Horvat je naglasio da je u granicama mogućnosti sanirao stanje u klubu, te da čista obraza gleda na svoj mandat, a po njemu u ovim događajima ima političkih motiva.

-Na redovnoj godišnjoj skupštini nije usvojen godišnji izvještaj unatoč tomu što je nadzorni odbor utvrdio da je klub normalno funkcionirao i radio. Nažalost dio članova skupštine su podlegli pritisku da je nužno da se mene makne sa mjesta predsjednika kluba. Reći ću samo jedno da smo kao izvršni odbor podnijeli gradu zahtjev za suradnju da se uredi naše parkiralište i općenito za upravljanje tim objektom tako da nikako nema osobnog sukoba. Nisam htio podleći pritiscima da je jedan čovjek i jedna osoba nekakva smetnja u suradnji teniskog kluba i grada Požege – rekao je Bruno Horvat koji je naglasio da je dobio poruku od svog dopredsjednika Tomislava Duvnjaka da treba podnijeti ostavku iz razloga što nije neke lijeve ili desne političke strane i da je to problem razvoju kluba.

Očekuje se da Izvršni odbor uskoro sazove izbornu skupštinu.

DSC_9845k

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek