Izložba fotografija “Požega se budi” /FOTO/

Autor: pozega.hr

POŽEGA – Nakon nekoliko godina pauze, grad Požege ponovno je odlučio pokrenuti foto natječaj u cilju razvijanja svijesti o važnosti pozitivnog odnosa prema svom gradu i ljudima u vlastitoj životnoj sredini. Ovim foto natječajem otvorena je mogućnost svima koji vole fotografiju, da ljubav prema svom gradu prikažu kroz objektiv fotoaparata. Tako je nastala izložba fotografija “Požega se budi” koju čini izbor od oko 60 fotografija pristiglih na ovogodišnji istoimeni foto-natječaj. Na izložbi je, po izboru Ocjenjivačkog odbora predstavljeno 25 fotografija nastalih kao djelo 25 autora, među kojima su i tri najuspješnije osvojile novčane nagrade.

Prvu nagradu od 1.000 kuna osvojila je Snježana Mekić Delić, drugu nagradu od 700 kuna osvojio je Josip Mesić, a treća nagrada od 500 kuna pripala je fotografiji Roberta Deme. Nagrade je uručio i izložbu otvorio požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

– Naš grad nudi pregršt motiva, u različitim godišnjim dobima ili u različitom dobu dana. Nadamo se da nudimo svima koji vole svoj grad i nove inspiracije i motivacije da i dalje budu aktivni. Želimo pobuditi sve da nastave idućih godina bilježiti svoj pogled objektivom, da nastave fotografijom promovirati našu Požegu i pokazivati slikama kako vole grad –poručio je gradonačelnik Neferović.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: