Izgrađena su 173 nova parkirališna mjesta u krugu požeške bolnice: Investicija vrijedna 2,7 milijuna kuna!

Autor: D.K.

Svi oni koji su ovih dana dolazili u krug Opće županijske bolnice Požega nisu mogli ne primjetiti veći broj građevinskih radnika, radnih strojeva i teretnih vozila. I sami smo se u to uvjerili i veoma brzo došli do zaključka o čemu se radi. Obavljale su se one završne radnje na izgradnji novih parkirališnih mjesta koja su više nego potrebna  korisnicima zdravstvenih i drugih bolničkih usluga koji osobnim vozilima dolaze u tu ustanovu.

PARKIRALIŠNA MJESTA SE NEĆE NAPLAĆIVATI

Svjedoci smo da sadašnjih 200-tinjak postojećih parkirališnih mjesta nije bilo dovoljno za sve one koji su sa svojim limenim ljubimcem dolazili u bolničku ustanovu. Korištenje parkirališnih mjesta se neće naplaćivati što nikada nije niti dolazilo u pitanje, a dovršetkom izgradnje i otvsranjem novih 173 situacija će biti sasvim drugačija, neće biti parkiranih vozila na zelenim površinama i drugim mjestima koja ometaju protok prometa, posebice vozilima hitnih službi.
Pisali smo o početku izgradnje novih parkirališnih mjesta i zauzetosti nadležnih za riješavanje evidentnog problema u čemu se u k9načnici uspjelo. Uspjela su se naći sredstva i  zatvaranje financijske konstrukcije za investiciju nešto veću od 2,7 milijuna kuna.

Svi radovi su, koliko se može vidjeti, gotovi ili su pri samom. Radnike domaće tvrtke Promet gradnje, koja je izvođač radova, na gradilištu smo vidjeli i u subotu u kasnijim poslijepodnevnim satima što dovodi do zaključka da bi i službeno novo parkiralište moglo biti otvoreno do Božića. Bio bi to jedan lijep poklon Općoj županijskoj bolnici, odnosno korisnicima njihovih usluga.

Više informacija, o datumu otvaranja novog parkirališta i druge pojedinosti zatražili smo od nadležnih u požeškoj bolnici koji ćemo informacije po dobivanju odgovora.

Foto: Ante Krstanović

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek